Reklama

Reklama

Modrá lagúna

  • Česko Modrá laguna (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

V nádhernom exotickom prostredí opusteného tropického ostrova stroskotá loď. Prežijú dve malé deti – chlapček Richard (Glenn Kohan) a dievčatko Emmeline (Elva Josephson) - a jeden člen posádky, ktorý im spočiatku pomáha prežiť. Po jeho smrti si však deti musia poradiť samé... Ich nevinná detská náklonnosť sa postupne, ako plynú roky, mení na lásku. Aj v tomto tropickom raji, odrezanom od civilizovaného sveta, však láska dospievajúcich Emmeline (Brooke Shields) a Richarda (Christopher Atkins) naráža na množstvo prekážok... (TV Doma)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (242)

Martinius 

všetky recenzie používateľa

ked som tento film pozeral pred neviemkolkymi rokmi este ako pubertiak, utkvela mi z neho v pamati obzvlast ista scena, na ktorej som sa aj najlepsie nasmial: vyslovne plochu brooke shields vystriedala vo vode pri natacani v evinom ruchu stedro obdarena dablerka. pokial mi hlava spravne sluzi, podobnych prehmatov bolo vo filme viac :) ()

foundation 

všetky recenzie používateľa

Ak ste tento film nevideli v dobe ked vznikol a bol z neho pomerne veľký boom, dneska sa určite neunúvajte po ňom siahnuť. Rozhodne nie vtedy keď je po ruke akýkoľvek iný. A ak nie je radšej čítať knihu. Pozerať to v dnešnej dobe je obrovská strata času. Ja som mal to " štěstí " vidiet ho asi 10 rokov dozadu a aj vtedy uz to bola veľká kravovina. ()

Reklama

Bobek15 

všetky recenzie používateľa

V podstate romantická blbina, na ktorej však bolo pekné, ako sa hlavní hrdinovia, nezasiahnutí a neovplyvnení modernou spoločnosťou, museli so všetkým oboznamovať a na všetko prichádzať sami, tak, ako to cítili a ako im napovedala príroda. Nádherné prostredie, pekná Poledourisova hudba. No uznávam, bolo to dosť pritiahnuté za vlasy s množstvom nezmyslov. ()

viperDavid 

všetky recenzie používateľa

Po strašně dlouhé době jsem si film pustil na netflixu a pochibuju, že bylo chlapa co by se do Brooke Shields nezamiloval na první pohled. Když pominu naivitu obou hlavních hrdinů, nádherná příroda a záběry jsou k nezaplacení. Modrá laguna by za mých mladých let brán jako erotický film, což ale není vůbec pravda. Musím hodnotit že i po 40 letech je film velmi koukatelný ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Velkokýč z červené knihovny, který u nás svého času zabodoval v posametové době VHSkové. Randal Kleiser svému dílu nedokázal vtisknout nic osobitého, a už vůbec ne divácky hodnotného. Napříč celým hereckým ansámblem vidíme v přímém přenosu epidemii křečovitosti. Nejhodnotnějším vizuálním zážitkem se tak pro mě stala mladičká Brooke Shields. ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (20)

  • V nahých scénach museli herečku Brooke Shields (Emmeline) nahradiť dvojníčkou aj preto, lebo mala sotva štrnásť rokov a zákony to nedovoľovali. Všetky jej nahé scény natočila 32-ročná koordinátorka kaskadérov Kathy Troutt. (Raccoon.city)
  • Původní dablérka Brooke Shields si zlomila záda a nahradila ji žena, která byla původně najata k trénování delfínů. Měla však tu správnou postavu, proto zastupovala Brooke ve scénách obsahujících nahoru. (HappySmile)

Reklama

Reklama