Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oddelenie diaľničnej polície sa má zrušiť, pretože nemá uspokojivé výsledky. Jasné, že pätica odhodlaných strážcov zákona, ktorí svoju prácu berú nadmieru vážne, chce oddelenie zachrániť. Dobrou príležitosťou sa im javí objavená zásielka drog. To by však nesmeli byť v spore so svojimi úhlavnými nepriateľmi – mestskými policajtmi. A tak sa ženú priamo do katastrofy. Celá situácia sa ešte väčšmi skomplikuje, keď v karavane pri diaľnici objavia mŕtvolu ženy. Super poliši chcú za každú cenu vyriešiť prípad, zachrániť svoje miesto v polícii a poraziť nenávidených miestnych policajtov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (105)

ThomasCrown 

všetky recenzie používateľa

Mám vytvorenú jednu vlastnú kategóriu filmov, tzv. nočné pohodovky, kde práve táto komédia patrí. Pre niekoho hlúposť najvyššieho zrna, pre mňa skvele napísaný a zahratý film s množstvom vtipných situácií, ktorý vám zlepší náladu, nech sa cítite akokoľvek. Koniec koncov, Jay Chandrasekhar je pre mňa režisérom superpohodoviek. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Neskrývaná demencia. Oproti týmto ochrancom zákona sú slovenský Profesionáli hotoví mentálni atléti. Ako to už pri podobných filmoch chodí, na príbeh tu každý kašle a je to len zbierka scénok s buranským humorom. Tieto scénky pritom na seba nemusia nutne nadväzovať. Miestami je to zvrhlým spôsobom zábavné, vtipy nad ktorými som len krútil hlavou majú ale jasnú prevahu. 4+/10 ()

Reklama

smrtacik 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som od toho nič, ale musím povedať, že sklamaný som až tak nebol. Vcelku uvoľnená, chvíľami trápna, ale v konečnom dôsledku podarená (samozrejme pri nálade na takýto druh filmu) komédia. Herecký podpriemer, ale niektoré scény a hlášky sú naozaj podarené a nezabudnuteľné. Hodnotenie: 60% ()

DonBraso 

všetky recenzie používateľa

Postupem času je stále lepší a lepší.První půlka filmu hledá humor a někdy i ho najde.Druhá půlka ho našla,přesto neoslnila.Film staví na hláškách z dabingu,kdy to občas děsně hapruje a gagy jsou příšerný,ale je to spíše kdo má jakou náladu a jak je ujetej na ten správný fór.Já se za břicho nepopadal,ale na vcelku prašťenou police story s pár kecama to i tak stačilo.55% ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Venujem tejto snímke jej 100.komentár. Jedná sa skutočne o veľmi vydarenú a bláznivú komédiu, ktorej hlavní predstavitelia nie sú okukaní a skvele im to spolu funguje. Síce to nedosahuje kvalít Prežil som Októberfest! (2006), ale i tu je naozaj dostatok veľmi podarených vtipov a vlastne aj akcie. Rozhodne tejto snímke svedčí rok je vzniku, pretože to bola zlatá doba komédií a priznám sa, že tým dnešným niečo chýba. Však sami porovnajte túto snímku s jej o 17 rokov starším pokračovaním Super Troopers 2 (2018). Neporovnateľné. Ešte by som zdôraznil, že toto nieje jedna z tých úchylných komédií, kde sa banda študentov oblizuje a snaží sa pretiahnuť všetko čo sa hýbe. Je to veľmi slušná snímka, ktorá nevsadila na nechutné vtipy. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (13)

  • Film se měl původně odehrávat v 70. letech. (SFalconJ)
  • Ve scéně, kde je Králík (Erik Stolhanske) zalezlý ve skříňce v šatně a je od hlavy k patě pokrytý pěnou na holení, došlo k drobné nehodě. Pěna na holení byla totiž mentolová a štáb nevěděl, že pokud zůstane na kůži příliš dlouho, popálí ji. Bezprostředně po natočení scény byl tedy Stolhanske poslán do přilehlé hasičské zbrojnice, kde mu byly popáleniny ošetřeny. (SFalconJ)
  • Kousek mýdla, do kterého kapitán O'Hagan (Brian Cox) kouše, je z bílé čokolády. Cox je diabetik, takže byl velice naštvaný po zjištění, že mýdlo obsahuje cukr. Štáb poté musel najít náhradu bez cukru, aby Cox mohl dokončit danou scénu. (griph)

Súvisiace novinky

Čo chystajú "Jašterice"?

Čo chystajú "Jašterice"?

07.09.2005

Komediálne-recesistická skupina Broken Lizard, stojaca za takými výplachovými (i keď vcelku zábavnými) komédiami ako Superpoldové či Klub hrůzy uzavrela trojročnú zmluvu so spoločnosťou Warner… (viac)

Reklama

Reklama