Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oddelenie diaľničnej polície sa má zrušiť, pretože nemá uspokojivé výsledky. Jasné, že pätica odhodlaných strážcov zákona, ktorí svoju prácu berú nadmieru vážne, chce oddelenie zachrániť. Dobrou príležitosťou sa im javí objavená zásielka drog. To by však nesmeli byť v spore so svojimi úhlavnými nepriateľmi – mestskými policajtmi. A tak sa ženú priamo do katastrofy. Celá situácia sa ešte väčšmi skomplikuje, keď v karavane pri diaľnici objavia mŕtvolu ženy. Super poliši chcú za každú cenu vyriešiť prípad, zachrániť svoje miesto v polícii a poraziť nenávidených miestnych policajtov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (105)

ThomasCrown 

všetky recenzie používateľa

Mám vytvorenú jednu vlastnú kategóriu filmov, tzv. nočné pohodovky, kde práve táto komédia patrí. Pre niekoho hlúposť najvyššieho zrna, pre mňa skvele napísaný a zahratý film s množstvom vtipných situácií, ktorý vám zlepší náladu, nech sa cítite akokoľvek. Koniec koncov, Jay Chandrasekhar je pre mňa režisérom superpohodoviek. ()

jondzavid 

všetky recenzie používateľa

Ako človek, ktorý nikdy nevidel žiadny diel policajnej akadémie viac ako 5 minút som sa veľmi nehrnul do podobnej žánrovky. Našťastie táto absurdno-fekálna komédia disponuje svojráznejším humorom a aj keď doterajšie počiny hereckej skupinky "Broken Lizards" sú mi absolútne neznáme, pri tomto priblblom kúsku som sa celkom pobavil. ()

Reklama

Milky. 

všetky recenzie používateľa

Film jsem našel na základě jedné, na internetu často používané, scénky. Nelituji ani chvilku. Po velmi dlouhé době komedie, která zbytečně netlačí na pilu, ale přitom dokáže příjemně vyplnit hodinu a půl a celou dobu perfektně a uvolněně bavit. Jak už tady někdo zmínil, humor nemusí pasovat každému a je trochu jalový. Ale víceméně o to tady jde, je to takové lidské a z mého pohledu hodně originální a jak to mám u filmů rád, na nic si to nehraje. Nemůžu dát jinak než 5 hvězdiček, lepší komedii jsem už dlouho neviděl a záchvaty smíchu jsem si při ní taky užil. Není to pro každého, ale určitě to každému doporučuju alespoň na zkoušku. Scéna s cukrovou vatou je boží! ()

Junglista 

všetky recenzie používateľa

Úplnou náhodou mi tohle před lety pučil kamarád a já čekal docela blbinu. Meow. Splet sem se jako skoro obvykle. Meow. Hlášky si z toho pamatuju už víc jak 6 let. Meow. "I'm officer Rod Farvo and I want a liter cola!" "Do not spit in cop's burger" a mnoho dalších. Prostě se mi to líbilo. Meow. kdo nepochopil Meow, podívejte se a pochopíte. ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Pohodová komédia z policajného prostredia. Nečakajte trápnosť v štýle policajnej akadémie množstvo vydarených vtipov a fórov robí z tohto filmu celkom príjemnú záležitosť. Samozrejme je tu aj pár nechutností a trápností, no tie sú v menšine. S väčším rozpočtom a lepším promom by sa dalo z námetu a scenáru vytĺcť o dosť viac, no ani teraz to nieje na zahodenie a stratu času. Odporúčam na fakt blbú náladu, aby sa vylepšila. A kto so mňau nesúhlasí, nech mňau kontaktuje. Vysvetlím mu to. MŇAU! :o) ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy jde policista Farva (Kevin Heffernan) k vozidlu páru, které zastavil, a má říct dvojici vulgární výraz, v originále "chicken fucker", hrají pár jeho praví rodiče. Ti čekali, že jim má říct něco sprostého, ale na tento skutečně explicitní výraz připraveni nebyli a jejich šok nebyl ani trochu hraný. (SFalconJ)
  • Scéna s "neprůstřelným šálkem" byla natáčena přímo vedle opravdové vesnice. Zatímco Mac (Steve Lemme) stál a měl na sobě právě pouze onen "neprůstřelný šálek", vězni se mačkali u plotu a celou dobu na něj pokřikovali. (SFalconJ)
  • S názvem filmu přišla jedna z matek herců. (griph)

Súvisiace novinky

Čo chystajú "Jašterice"?

Čo chystajú "Jašterice"?

07.09.2005

Komediálne-recesistická skupina Broken Lizard, stojaca za takými výplachovými (i keď vcelku zábavnými) komédiami ako Superpoldové či Klub hrůzy uzavrela trojročnú zmluvu so spoločnosťou Warner… (viac)

Reklama

Reklama