Reklama

Reklama

Mike Finkel (Jonah Hill) bol úspešným a obdivovaným reportérom prestížneho amerického denníka New York Times. Rozmaznaný úspechom prestal byť dôsledný a pre pohodlné klamstvo prišiel o dôveru, česť aj kariéru. V súčasnosti je nezamestnaný a zvažuje, čo bude robiť. Fascinuje ho istý Christian Long (James Franco), zločinec obvinený z vyvraždenia vlastnej rodiny, ktorý v Mexiku žil roky pod falošným menom Finkel. Pod jeho menom. Prečo masový vrah ukradol práve jeho identitu? Finkel zo zvedavosti navštívi Longa vo väznici. Chce ho spoznať a napísať o ňom knihu, ktorou by potvrdil svoj talent a rehabilitoval sa v mediálnom svete. Nevinne pôsobiaci zločinec ho zaujme a začne ho pravidelne navštevovať. Obaja muži si čoskoro začnú vymieňať svoje najosobnejšie tajomstvá a intezívne sa spoznávajú. Zisťujú, v čom sú si podobní. Obaja majú motiváciu pre svoje podivné priateľstvo. Finkel chce napísať knihu o Longovi a snaží sa spoznať jeho skutočný životný príbeh, v ktorom sa spája láska, podvod a vykúpenie. Ale čo bude chcieť od Finkela zločinec Longo? (TV JOJ)

(viac)

Videá (14)

Trailer

Recenzie (135)

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

59 %? Jděte do řitě s tímhle pokryteckým hodnocením. Za komentáře typu "Jonah Hill ve vážné poloze nemyslitelný" a "Franco to nemohl utáhnout sám", za takové bych vraždil. Copak nemůžou herci, kteří většinu filmů natočili s komediální tematikou, dostat šanci ve vážných dramatech? Asi ne...Filmový divák, trpící předsudky, to pak celá vyfakuje hned na začátku, aniž by tomu vůbec dal šanci. Mě z tohoto filmu mrazilo celou dobu a naopak jsem stále přemýšlel, jak to tedy asi ve skutečnosti mohlo být. Zda je Franco pouhým bezcitným zlodějem a vrahem svojí rodiny, nebo to bylo trošku jinak. Nikoho jsem po celou dobu předčasně nesoudil. Za mě kvalitní a reálně vykreslený film....................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Toren 

všetky recenzie používateľa

7/10. Rozhodně nejde o nic převratného, ovšem to u příběhů podle skutečných událostí netřeba. Hillovi vážnější role svědčí, Franco pak utáhne cokoliv, takže i přesto, že mám hlavně ve druhé polovině fimu krapet problém s interpretací hlavních motivů, musí se nechat, že šlo o slušný překvápko. Za mě palec nahoru. ()

Reklama

toi-toi 

všetky recenzie používateľa

Nijak výrazný súdny thriller, ktorý ťaží hlavne z reálnych mien a udalostí. Dvaja hlavný herci sa na role vôbec nehodia, nepodobajú sa Finkelovi s Longom, dokonca Hill vyzerá občas zmätený z toho, čo okolo neho deje a do akého filmu sa to dostal. Franco je štandardne dobrý, no scéna jeho výpovede na súde posúva film niekam inak. Zimomriavky jak fras. Inak priemerná televízna vec, ktorá by si možno našla svoje miesto na Hallmarku. ()

Hpatrik 

všetky recenzie používateľa

James Franco a Jonah Hill ve svých rolích prostě nepřesvědčiví, ačkoliv se dost snaží. Nemůžu si pomoct, ale když koukám na jejich důležitě se tvářící ksichty, čekám jen že každou chvílí vyprsknou smíchy a začnou si balit jointa :) A potom co jsem si doplnil informace o tom, jak to vy skutečnosti bylo, a jak moc si tvůrci příběh "přikrášlili" jak se jim to hodilo, se mi taky moc nelíbí. ()

Agent006 

všetky recenzie používateľa

Drama zaměřující se na vztah dvou protagonistů, z nichž jednomu ten vztah ale vůbec nevěřim. Nemám nic proti Hillovi, ale tady to silně neutáhl a jen se veze na skličující atmosféře a Francově scene-stealerství. A ono co si budeme nalhávat, atmosféra snímku je o několik řádů jinde, než u třeba Red Dragon, potažmo Murder by Numbers/Fracture/dosaď téměř libovolný film s touto tématikou, které mi to nutně evokovalo. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáče ve Warwicku, na Long Islandu, v Piermontu, v Brooklunu a v Garnevill v New Yorku v USA. (rafix)

Súvisiace novinky

Renée Zellweger si zahraje Judy Garland

Renée Zellweger si zahraje Judy Garland

24.10.2017

Každá hollywoodská legenda se časem dočká biografie. A momentálně je řada na Judy Garland, hvězdě Čaroděje ze Země Oz, která vynikala hlavně zvučným pěveckým hlasem. Její filmová pocta se bude… (viac)

Reklama

Reklama