Reklama

Reklama

Forest, The

  • USA Forest of the Living Dead
všetky plagáty

Obsahy(1)

Americká modelka se nesmíří s rozchodem se svým přítelem, a tak spáchá sebevraždu v lese na úpatí Mount Fuji. Její duch se však chce pomstit všem, kteří ji ublížili. (LIVINGDEAD)

Recenzie (2)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Bohužiaľ trochu slabý horor o fotografovi, ktorého priateľka pristihne pri nevere a následne spácha pochybným spôsobom samovraždu. Urobí to ale v "tajomnom" lese na hore Fuji a tak sa následne vracia, v podobe ducha hľadajúceho pomstu. Film mi zľahka pripomenul americký remake Shutteru (2008), krížený s pôvodným, japonským Ringom (1998), navyše však obohatený o legendu reálneho lesa "Aokigahara", ktorý je už dávno známy príbehmi o tamojších duchoch či démonoch, a kde naozaj už stovky ľudí spáchali samovraždy. Je však škoda, že sa to nedočkalo lepšieho spracovania, keďže tento film je nudnejší a lacnejší než by bolo vhodné, ešte k tomu s pochybnými hercami (s výnimkou Michaela Madsena, ktorý sa tu však objaví iba na pár minút). Ináč to ale úplne zlé nebolo; scény v lese boli pekné a atmosférické, len škoda že ich nebolo viac, miestami sa objavila aj nejaká tá hororová chvíľka a záver bol tiež celkom fajn. ()

LIVINGDEAD odpad!

všetky recenzie používateľa

Nechápu, proč se film jmenuje LES nebo dokonce Les živých mrtvých? Scéna v lese je totiž pouhých 10 minut. Jinak se vše odehrává v jedné místnosti. Pošahaná modelka zastihla svého milého fotografa, jak si to rozdává s jinou a tak utíká do lesa, kde si přes hlavu natáhne sáček a udusí se. Jak originální. A jelikož je fotograf kurevník, duch mrtvé vraždí všechny, co se s ním vyspí. Otřesné amaterské výkony a zřejmě hodně levný film. A proč jsem se na takovou sračku díval? Ještě před 14 dny měl film hodnocení 80%. Zřejmě film hodnotili herci a producenti :-( Svině! ()

Reklama

Zaujímavosti (2)

  • Rozpočet filmu byl pouhých 23 000 amerických dolarů. (slatkac)

Reklama

Reklama