Reklama

Reklama

Prechádzky s dinosaurami

  • Česko Putování s dinosaury (viac)
Trailer 4

Zabudnite na Jurský park! Až teraz máte naozaj možnosť stať sa súčasťou sveta, v ktorom vládnu dinosaury. To, čo ste si mohli zatiaľ len predstavovať, stáva sa skutočnosťou a vaša cesta do druhohôr sa môže začať. Zažijete putovanie s dinosaurami v časoch, keď vládli Zemi. Ich cesta sa začína pred 70 miliónmi rokov na Aljaške, kde každoročná dlhá a temná zima núti tisíchlavé stáda dinosaurov, aby sa sťahovali z domovov za potravou na juh... Bylinožravý pachyrhinosaurus Ricky sa narodil ako najmenšie a neduživé mláďa a už od začiatku sa musí vyrovnávať so súťaživými súrodencami, drsným a nevyspytateľným svetom či zúrivými a hladnými predátormi, akými sú zákerný troodon alebo obrovský gorgosaurusus. Náš hrdina síce nikdy nebol tým najväčším a najdrsnejším dinosaurom svojej doby, ale dokázal, že pre evolúciu môže byť dôležité aj niečo iné, než len fyzická veľkosť a sila jedinca. A tak vďaka svojej statočnosti a schopnosti spolupracovať so svojimi druhmi dokáže nielen prežiť, ale dokonca sa stane ochrancom a vodcom svojho migrujúceho stáda. (TV JOJ)

(viac)

Videá (22)

Trailer 4

Recenzie (102)

j1c2 

všetky recenzie používateľa

Pěkná podívaná na dinosaury, pro mého syna úspěšná. Příběh v rámci mezí, docela hezký. Co mě velmi rušilo, byl dabing, hlasy se pletou a člověk se nemůže příliš zorientovat v tom, kdo vlastně mluví...především hlasy dinosaura Páti a ptačího průvodce Alexe jsou si velmi blízké a tudíž neustále přemýšlíte, kdo co řekl. ()

Iwiiik 

všetky recenzie používateľa

Plni očekávání jsme zasedli já a můj téměř dvanáctiletý syn, oba fanoušci BBC dokumentárních projektů, do pohodlných sedadel v zadních řadách kina a po tříhodinovém 3D nářezu Petera Jacksona, který jsme absolvovali o týden dříve, jsme byli trošku rozmrzelí, že tato podívaná nebude trvat ani hodinu a půl. Po dvaceti minutách filmu, jsme však už oba pokukovali na hodinky, vyhlížeje závěrečné titulky. Ano, technicky je snímek zpracován dokonale, ale kombinace děsně kůl hlášek dinosaurů a především opravdu debilního děje, by hravě zastínila i takový 3D efekt, že by z plátna skutečně vylézali čtyřtunoví Pachyrhinosauři. Při srovnání tohoto braku s úžasnou sérií původního Putování s dinosaury, mi zhořkl v puse i ten popcorn za 50! Těšili jsme se na skvělou paleontologickou podívanou, ne na další díl Doby ledové! ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Príbehovo síce prostučké, ale príjemné a veľmi dobre pozerateľné. Mám rád dinosaury, takže oceňujem aj snahu autorov o každom povedať aspoň základné informácie. Na to, aby si človek film užil stačí, keď sa nechá unášať peknými obrázkami, krásnou prírodou a ľahkým, milučkým príbehom... Spokojnosť sa určite dostaví. Preto u mňa po Jurskom parku a skvelých dokumentoch (hlavne od BBC) po dlhej dobe jeden z lepších filmov na danú tému. 75/100 ()

Roseinka 

všetky recenzie používateľa

Kdyby to nebylo s dabingem, ale úplně beze slov, nechala bych se unášet nádhernou přírodou grafikou a docela roztomilým příběhem. Takhle bych si to užila tisíckrát víc. Bohužel to je nadabované pro děti a to mi vadilo hodně. 3D se tady ukázalo docela jako efektní, ale bylo mi z toho trošku blbě. Takže jen 5/10. Škoda. ()

marrrrian 

všetky recenzie používateľa

Keby som bral do úvahy sériu, na ktorú sa tento film názvom neskrývane odvoláva, zaslúži si to horšie hodnotenie... Povedzme však, že grafika si predsa len tú hviezdu zaslúži. Inak je to donebavolajúca hlúposť, ktorej vznik bol zbytočný a ktorá musí byť už pre mierne odrasteného diváka iritujúca. Zhliadnutie nikomu neodporúčam - vyhnite sa sklamaniu a dlhým minútam neveriaceho pohľadu na obrazovku. Dopozeral som to s myšlienkou, že ak by v nejakej alternatívnej dimenzii mali byť dinosaury takto otravný, je šťastie, že vymreli. ()

Galéria (78)

Zaujímavosti (14)

  • Snímek byl natočen technologií Fusion 3D system, kterou vytvořil režisér James Cameron pro svůj film Avatar (2009). (Pod)
  • Animátor Marco Marenghi sa podieľal aj na originálnej predlohe spred štrnástich rokov. (Crybaby)
  • Na začátku závěrečných titulků je několik kreseb dinosaurů od známého malíře pravěkých tvorů Luise V. Reye, převedených do 3D formátu. V titulcích však jeho jméno uvedeno není. (Pod)

Reklama

Reklama