Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tri najlepšie kamarátky - karieristka a single tridsiatnička Regan (Kirsten Dunstová), fajčiarka Gena (Lizzy Caplanová) a party-girl Katie (Isla Fischerová)  - sú totálne pobúrené, keď zistia, že ich kamarátka Becky (Rebel Wilsonová), ktorá je síce milá ale trpí nadváhou a vždy bola terčom posmechu, sa bude vydávať ako prvá z partie. Gena a Katie sú ešte stále nezadané a Regan sa snaží prinútiť svojho priateľa, s ktorým chodí už štyri roky, aby ju konečne požiadal o ruku. Becky svoje kamarátky požiada, aby jej šli na svadbe za družičky. Rozmarné a nezodpovedné dievčatá, samozrejme, súhlasia, no svojej úlohy sa zhostia po svojom a rozlúčka zo slobodou sa im akosi vymkne spod kontroly vďaka kokaínu. Gena sa chce vrátiť k svojmu bývalému priateľovi, ktorý však už flirtuje s niekým iným, Katie sa zasa pokúša dať dokopy s bývalým spolužiakom – dílerom marihuany. A to rozhodne nie je všetko. Beckin najkrajší deň života sa ešte len blíži a zdá sa, že bude totálnou katastrofou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (187)

janeke 

všetky recenzie používateľa

blbosť prevarená z iných blbostí, hrozná nuda. Lizzy Caplan hrá furt jednu a tú istú postavu, ktorej koncentrát a je možné vzhliadnuť v nedávnom krátkom Successful Alcoholics, a ktorá zohráva významnú súčasť amerického "Sundance indie" gýča. jedinú hviezdičku je možné venovať Kirsten Dunst, ktorá bola v roli šikovnej chladnej nešťastnej potvory mimoriadne presvedčivá. ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Trio holek na tahu je náležitě střelené, ale tento fakt opravdu nestačí k utáhnutí komedie na úrovni vysoké zábavy. Všechny herecké představitelky se snaží, rolí si užívají, ale jejich postavy nenabízí kromě feťácké pomatenosti prakticky nic divácky uchopitelného. Situační humor až na pár světlých výjimek nefunguje, zábavné nejsou ani dialogy. Možná snad proto, že to je tak trochu i skryté drama. Režisér nevěděl, jak se k látce postavit, a to je zásadní problém, který se ukázal fatálním. 50% ()

Reklama

Seti 

všetky recenzie používateľa

Snaha o feminizaci konceptu Pařby ve Vegas, která se pokouší o pokrytí širšího žánrového spektra, ovšem pořádně nefunguje ani v jednom. Holky na tahu proto působí značně křečovitě a násilně. Skoukl jsem hlavně kvůli Lizzy Kaplan, jejíž postava ještě tak nějak dokáže zaujmout, ale film jako celek je prostě nuda. ()

Trellíno 

všetky recenzie používateľa

Musel bych asi v paměti bagrovat hodně dlouho, abych si vybavil film, ve kterém jsem měl tak nutkavou potřebu rozkopat držky uplně všem postavám, a to od první do poslední minuty. Když si k tomu přidám, že většinu z nich hrajou mý docela oblíbený herci, pak se tady někomu fakt povedl naprostý majstrštyk. S 3DD Piraňou největší hrůza v kinodistribuci roku 2012. ()

korok 

všetky recenzie používateľa

Po přečtení obsahu filmu před shlédnutím jsem mylně nabyl dojmu, že by se mohlo jednat o ženskou verzi The Hangover. Ale bohužel toto dílo je úplně někde jinde. Anebo to nechápu protože nejsem ženská. Komedie to není i když pár vtipných momentů se tam najde, ale stará se o ně mužská část osazenstva - zvláště u závěrečného proslovu před svatebčany jsem se i zasmál. Slabší průměr až podprůměr. ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (5)

  • Rebel Wilson sa najprv vo filme objaviť nemala. Do role Becky bola pôvodne obsadená Casey Wilson (nie sú v príbuzenskom vzťahu). (Crybaby)
  • Postava ženichova kamaráda (Adam Scott) je v předvečer svatby na tváři viditelně neoholená. Ráno v den svatby je již oholený a o pár filmových minut později má opět na tváři strniště. (Pyron)

Súvisiace novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (viac)

Reklama

Reklama