Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ona miluje chaos, on poriadok. Ako spolu vydržia v jednom byte? (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (82)

cutugno 

všetky recenzie používateľa

Som dosť šokovaný hodnoteniami a komentármi niektorých uživateľov na tento sitcom. U nás na Slovensku nevzniklo veľa komediálnych seriálov a myslím,že Zita na krku nieje odpad. Má svoju uroveň a dokáže ma pobaviť rovnako ako niektoré zahraničné seriály. Helena Krajčíová a Dušan Cinkota vytvorili super dvojku ktorá sa na jednej strane nenávidí a na tej druhej či chcu alebo nie musia si nájsť k sebe cestu keďže zdieľajú jednu domácnosť. ()

Hydra Foy 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, že pri pohľade na tieto hodnotenia som pomerne dosť šokovaná. Netuším, čo Slováci od svojich obľúbených televízii čakajú, ale zvoziť seriál prakticky len preto, že je slovenský sa mi zdá trochu kruté. Aby som to uviedla na správnu mieru: často sa spomína opozeranosť slovenských hercov, ale čo prosím vás očakávate od 5 a pol miliónovej krajiny, kde stagnuje filmový priemysel? Slovenský divák by asi chcel aby slovenský televízny seriál bol okamžite originálny, zábavný, výborne zahratý a ešte aj s neopozeranými tvárami... no, tak to hodnotenie "odpad!" dá ešte mnohým a mnohým takýmto pokusom naučiť sa ako robiť na Slovensku seriál konkurencie schopný na americkom/britskom trhu (predpokladám, že s tým sa to hlavne porovnáva)... Ale aby som sa vrátila k Zite. Pre mňa šlo o pomerne príjemné prekvapenie. Nie, nie je to najlepší seriál na svete, no na slovenské pomery, kde ma už roky otravovali Susedia, Priateľky, Kutyl, kde sa rovnako striedali rovnakí herci a ešte opozeranejšie gagy, ide o pokus zabrdnúť do niečoho nového. Nehovoriac o tom, že v porovnaní so Svišťom som sa na Zite omnoho viac zasmiala. Takže už len za tú snahu a preto, že sa Zita netvári ako strašný slovenský art, ale presne ako to čím je a teda komediálny televízny seriál, mu udeľujem titul slušného slovenského televízneho priemeru... ()

Reklama

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Tak v prvom rade 35 minút je dosť vela na sitcom. Západná produkcia má niečo okolo 20 minút, čo bohate stačí aj pri tých najlepších kúskoch. Zita na krku pravdaže dieru do sveta nespravila, ale po tých reklamách behom rôznych filmov, futbalu a iných programov (ako to kurva môžu vôbec robiť? cez polovicu obrazovky pobehujú herci zo seriálu a človek nič nevidí z filmu - toto je už na mna moc) som čakal katastrofu a bol som poriadne nabudený, ako ten seriál strhám. Nebolo to však až také zlé. Trápností bolo pomenej, známe herecké tváre (nemám rád, keď je jeden herec či herečka v každom jednom filme či seriály, no proste v každej riti) neboli až tak otravné ako som čakal, vtipné situácie boli napísané lepšie ako som čakal a dokonca niekedy boli aj úsmevné. Pravdaže to však kopíruje už mnohokrát videné veci zo západu a originálnosť nie je žiadna. Zatial dávam teda 2* s tým, že to pravdepodobne po viacerých častiach upravím (ak si ešte nejaké vôbec pozriem, lebo vyhladávať to v tv ponuke určite zámerne nebudem). Šancu na 3* reálne nevidím, skôr by to hodnotenie mohlo klesnút alebo ostať také aké je. Uvidíme. ()

actor-SP 

všetky recenzie používateľa

Zita je z pohľadu sitkomu veľmi nudný sitkom, čo znamená že by si za hodnotenie kvality svojho žánru zaslúžil odpad. Postavy však, ktoré vystupujú v tomto seriály majú neobyčajný impulz a šťavu ( zita, právnik a hetero). Zisťujem že H. Krajčová je výborná a D. Cinkota ako vždy s pevným charakterom ako sa na dobrého herca patrí. Takže..scenár je na hovno, chémia priemerná ---) 1.5* P.S: všimli ste si nápaditú kameru ? ..v slovenskom seriáli som ju ešte nevidel ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Pre mňa komerčný sitkom, kopírujúci tie americké. Nemal som pocit, že by bol v niečom originálny, keďže som takýchto vecí videl viac. Nezábavné, len som sledoval, čo "vypotia" jednotlivý herci a čím sa bude snažiť zaujať scenár, ale bolo to také lacné, béčkové, na silu robené. Na silu pre to, lebo Hod svišťom a Zita na krku išli približne v rovnakom čase, na konkurenčných televíziách a boli takmer rovnaké, len iné, moderné grafiky. Ďalší dôkaz toho, že slovenská televízna tvorba zažíva posledných 10-15 rokov krízu. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (4)

  • V jednej z častí sa objavil aj dnes už zosnulý, legendárny slovenský hokejista Pavol Demitra, ktorý stvárnil samého seba. (Patrik200s)
  • Jana Oľhová si už starostlivú matku Heleny Krajčiovej zahrala, a to v seriáli Profesionáli (od r. 2008). V jednej epizóde tohto seriálu si Krajčiová zahrala aj s Dušanom Cinkotom. (matthew.17)

Reklama

Reklama