Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Lovegrove ukradol vajce tvorovi s telom anakondy a hlavou pirane – tzv. piraňakonde. Rád by vajce predal a niečo zarobil, avšak mierne sa prerátal. Sám sa totiž dostáva do maléru, keď sa, podobne ako členovia filmového štábu natáčajúceho na tom istom ostrove, stáva zajatcom skupiny ľudí požadujúcej za jeho život mastné výkupné. A navyše, v ich stopách sa zakráda plaz rozhnevaný profesorovou trúfalou krádežou, ktorý okolo seba šíri skazu a smrť... (beso74)

(viac)

Recenzie (29)

Skejpr 

všetky recenzie používateľa

V rámci žánru (rozuměj v rámci žánru ultralevných televizních monsterbéček) v podstatě průměrný kousek, který sbírá body za relativně solidní triky (a technickou stránku obecně - v porovnání s Asylum) a v neposlední řadě také za několik poměrně vydařených glos, prací se schématy apod. Jinak samozřejmě zoufalá věc, kde postavy exponujeme v rámci též scény, kde je zabijeme a veškeré jednání nepobralo příliš logiky. Hvězdička navíc za ultimátní akční trikoví sekvence, na něž již však nezbyly peníze a tak v nich ústřední digitální monstrum úplně chybí... :))) ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Wynorski nezklamal, aspoň mě. Po příšernosti Jersey shore shark attack jsem šel okamžitě do něčeho do čeho jsem věděl že jdu. Nakonec padla tahle blbůstka od klasika Wynorského kterého můžu. Sice už má za sebou daleko lepší kousky, ale tohle nebylo špatné. Už úvodní titulky měly sakra chytlavej theme takže jsem se bavil od začátku do konce. Jo jasně je to béčko na který si za pár dní nikdo nevzpomene ale kde jinde uvidíte zmutovanou pirani s anakondou? Krve je poměrně dost a efekty nejsou nejhorší. Bohužel ale největší výtka jde k Madsenovy který je tu strašně postranní a je dost často mimo záběr. Ale jinak výborná zábava. ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Zrovna dvakrat mne to nechytlo trikove uz jdou Wynorskiho filmy totalne do sracek holt casy Povstani stroju nebo Varan vs cobra kde to jeste vypadalo docela dobre jsou definitivne pryc uz i ty napady zacinaji dochazet a tak nebyt v jinak slabem roce 2011 pecky jmenem Camel spiders veril bych tomu ze to z velkym Jimem zacina jit lehce z kopce a uz by se na tyto zvireci horory mel vysrat a mozna nejsem tak daleko od pravdy zacina to bejt lehce ohrany ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Hodnotenie filmu nema moc privetivy naznak, ze je to nieco dobre a tak som mal obavy, ze to bude sracka, ako hrom. Moju predcasnu predtuchu to vyvratilo a film hodnotim pozitivne, aj ked to nebolo robene zrovna najlepsie. Samotna piranhaconda nevyzerala vobec zle a nepreberne mnozstvo akcii, ktorych je vo filme na kazdom kroku, len filmu dodalo pozornost z mojej strany. Preto filmu davam kladne hodnotenie. Co sa tyka hercov, ti za nic nestali. Hrozni amateri, ktory by si ani nezasluzili peniaze, ze v tom filme hrali. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Toto sa Wynorskemu moc nepodarilo. Občas síce natočí nejaký ten zábavný a uletený trash, ale Piranhaconda sa berie na jeho pomery až prekvapivo vážne a celkovo je dosť nudná a bez nápadov (teda ak nerátam nápad skríženej pirane a anakondy). Efekty samozrejme strašné(aj keď vzhľad piraňakondy podľa mňa nebol až taký zlý), herci klasicky prehrávajú jedna radosť a úmrtia málo kreatívne. Ale aspoň krvavé, keď už nič iné. Ó a skoro by som zabudol. Madsen úplne zbytočný a ani on z toho nespravil lepší alebo vtipnejší film. Možno nabudúce sa Jimovi viac zadarí. 1* 15%. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (1)

  • Rachel Hunter (Talia) je jedinou osobou vo filme, ktorá nazve monštrum menom "Piranhaconda". (beso74)

Reklama

Reklama