Reklama

Reklama

The Maid's Room

Trailer

Obsahy(1)

Drina (Paula Garcés) je veľmi pekná a inteligentná Kolumbijčanka, ktorá sa uchádza o prácu slúžky na letnom sídle zámožnej rodiny Crawfordovcov. Jedného dňa ich jediný syn Brandon (Philip Ettinger) zaviní nehodu v dôsledku jazdy svojím džípom pod vplyvom alkoholu. Za týchto okolností Drina, v skutočnosti ilegálna prisťahovalkyňa, vycíti príležitosť polepšiť si... (sochoking)

(viac)

Diskusia

iWoman

iWoman (hodnotenie, recenzie)

Ako daleko ste schopni zajst ked ide o dobro vasej rodiny? Well, podla tohto filmu iba tak daleko, ako ti dovoli shitne napisany scenar..

Napad zaujimavy, ale scenar mizerny. O hereckych vykonoch sa neda hovorit. Akesi umelecke pokusy o zobrazenie reality tam su - ale uplne mimo. Pomale tempo a atmosfera 90.rokov s klavirnou hudbou mi nevadili. Bohuzial, directorovi sa nedari udrzat tempto alebo zaujat diviaka. Akonahle sa nieco zaujimave stalo, okamzite na to sa to zviezlo do nudy. Skoda. Mame tu matku, z ktorej sa mohla vyklut xantipa, ktora by mohla trosku veci rozvirit a sikanovat sluzticku, ale nie.. jej postava ostava uplne nevyuzita a vlastne keby tam nebola, nic by sa nebolo stalo..

Vrazedna scena bola totalne akward.. ako keby sa Bill Camp nevedel rozhodnut ci to ma v scenari alebo nie.. tak si vzal na chvilu pauzu a nakoniec sa rozhodol hm asi to dokoncim..

No a potom tu mame druhu polovicu filmu, kde sa to podarilo dobabrat. Aj ked su nam predstavene dalsie postavy, vpodstate sa nic poriadne dramaticke a 'thrillerovke' nedeje. Nuda. 

Koniec totalne dobabrany. Kto vyhral? Mravce. Netusim, ci mali byt symbolikov toho ze vsetci sme vlastne mravce alebo ci malo ist o narazku na IMIGRANT (get it? ANT from imigrant)

Dve zaujimave paradoxy: trosku zlatokopkava maid a mozole na rukach synacika, ktory s vysokou pravdepodobnostou nikdy v zivote tvrdo nepracoval..

Reklama

Reklama