Reklama

Reklama

Juan de los Muertos

Trailer

Obsahy(1)

Juan spolu s niekoľkými odhodlanými priateľmi čistí okolité ulice rodného mesta od krvilačných zombie. Napriek tomu, že sa situácia zdá bezvýchodisková, dostáva skvelý nápad v podobe založenia s.r.o. s menom "Zabijeme Vašich príbuzných". Odstupom času si však všetci začínajú uvedomovať, že pokiaľ si chcú zachrániť holé životy, musia svoje rodisko raz a navždy opustiť. V Juanových žilách ale koluje revolucionárska krv, vďaka ktorej je pre záchranu vlasti ochotný urobiť čokoľvek! (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (104)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Ve snímku je určitě cítit nějaké ty společenské prvky, které jsou na Kubě, chudoba, ale i ono silné vlastenectví, které se postaví proti něčemu novému, zlému, ale především je film dobrý, originální, zábavný, a přitom funguje i v dramatické rovině, kdy i finále je podáno s nadhledem, ale dovede vás přece jen zasáhnout. Kubánci a Španělé s filmem „Juan de los muertos“ trefili do černého. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ťažký konkurent Zombielandu (2009), dokonca ani presne neviem, ktorý zo snímkov sa mi páčil viac. V tomto prípade prevažuje komédia nad hororom. Je tu však všetko a v plnej miere, čo na hororových komédiách zbožňujem. To znamená, všadeprítomný humor, zaujímavé postavičky (niektoré síce hlúpučké, ale s veľkou dávkou šťastia), vtipné hlášky (tých je tu neúrekom), akcia, hororové prvky, slušné gore a dej, ktorý nenudí. Toto všetko v jednom balíčku ponúka slušnú zábavu a pohodový relax. Vlastne čo som prekvapený, veď Španieli... :). 85/100 ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Jedna z nejlepších zombie komedií vůbec s řadou parodických i satirických prvků, která by se při větší propagaci mohla stát kultovní. Disidenti, česnek, tanec, nesourodá partička snažící se vytěžit z nastálé situace nějaké ty chechtáky a samozřejmě spousta krve a černého humoru. Už ani nevím, kdy jsem se naposledy takhle zasmál. 85% ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Juan je kráľ sveta, ale škoda, že len v tomto filme, lebo každý film potrebuje takého pohodového típka, ktorý uvažuje racionálne a bez rešpektu. A jeho motto- keď sa dostať do sračiek, tak, ale do poriadnych. Keď zisťovali s čím majú dočinenia, skúšali cesnak, kol do srdca, ale upír to nebol, tak skúsili vymetanie diabla, a to tiež nepomohlo, a tak skúsili ranu do hlavy a tramtadadá ujo skonal. Tak neskutočne prisprostú partiu som dlho nevidel, ale to čakanie za to stálo. Ten cynický a čierny humor je tu v silných dávkach a to je len dobre. Mám pocit, že táto situácia vyžaduje nejaký plán-najmúdrejšia veta z filmu. Len škoda, ale ďakujem Bohu, že v tomto filme to bola len veta. Lebo Juan bol Anti génius, ale z hordou zombie nerátal ani on. Ale paródia to bola neskutočná, boli tam Matrix,Ninja Korytnačky aj Resident Evil, tak čo viac si priať. Ale strašná Zábava, veľmi som sa bavil. A jeho dcéra, no hádam krajšiu a akčnejšiu babu som ani nevidel. Ale disidenti boli hladný. A ta konečná bitka Juana a zombie bola komik-sovo štýlová a ukončila parádne zábavnú a aj akčnú jazdu. ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý nápad a pár dobrých scén nezachrání ty nevtipné a nudné. Sice je to slušně udělané a je vidět, že samotné herce to natáčení nejspíš bavilo, ale na mě se to bohužel moc nepřeneslo, navíc tomu ubližuje i absence citu pro tempo scén. S takovou je to pak ve výsledku prostě dost mdlé... Lepší 2* ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

  • Film byl poprvé představen na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 10. září 2011. (ČSFD)

Reklama

Reklama