Reklama

Reklama

Najodvážnejší, najdôkladnejší a najostrejší  lupič, Parker (Jason Statham), je špecialista na tie najnebezpečnejšie a zdanlivo neuskutočniteľné lúpeže. Od svojho tímu očakáva úplnú oddanosť a presné dodržiavanie stanoveného plánu. Keď sa kvôli ľahkovážnosti jedného z jeho kolegov posledná akcia tragicky zvrhne, Parker odmieta spoluprácu s gangom šéfa miestneho podsvetia Melandera (Michael Chiklis). Ten sa ale so zápornou odpoveďou neuspokojí a za trest ho polomŕtveho pohodia na kraji opustenej cesty. Parker, ktorý útok zázrakom prežije, sa zúfalo túži pomstiť a pátranie po gangu ho zavádza do honosného Palm Beach. Tu sa Parker vydáva za bohatého Texasana kupujúceho dom a stretáva Leslie (Jennifer Lopez), neúspešnú realitnú agentku s encyklopedickými znalosťami ostrova. S jej pomocou odhalí plán gangu na lúpež klenotov v hodnote 50 miliónov dolárov a pochopí, že to je ideálna príležitosť na vyrovnanie účtov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (378)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Po pár štýlovkách sa Jason vrátil k prostoduchejšej zábave. I keď nevravím, že tu nebol potenciál na "niečo viac." Lenže Parker aj napriek svojej drsnosti a zásadovosti nie je Porter (ODPLATA) a i keď je cool, nie je ani Carter (GET CARTER). Akcie solídne, ale príbeh je len priamočiara báchorka o pomste. Stále však lepšie ako 22 VÝSTRELOV... ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

V iných filmoch mi Jasonov Stathamov štýl hrania nevadí a naopak ma aj pobaví, ale tu v tomto odfláknutom filme, ktorý je hrozne spracovaný a zahraný ma Jason takpovediac naštval. Jennifer Lopez - absolútne zbytočná rola. To radšej ani nebudem komentovať. Hrala dobre, ale sprostá postava. Film rozhodne nezaujme, skôr dosť nudí a stále diváka núti pozerať sa na čas a počítať si, kedy už konečne bude koniec, ostatne, ja som toto skoro ani nedopozeral. Aj keby som, ako už u pár výnimiek, odpustil, že hlavný hrdina je zločinec, proste som čakal oveľa viac akcie, a toto je skôr thriller ako akčný film. ()

Reklama

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Film, který má zoufale nevychytaný image. Je vidět, že ho točil postarší pán, který nemá smrtící talent a nedokáže z toho udělat ani dravý akční snímek, ani prosluněnou letní jízdu. Akční potenciál Stathama zoufale nevyužit, stejně jako solidní "bad-ass feeling" hlavních záporáků. Potěší tak jen několik málo solidních osobních soubojů, překvapivě slušně natočených a dostatečně krvavých, a Jennifer Lopez v non-stop vyladěném outfitu. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,BUĎ OPATRNÝ, JSOU TO ZLÍ HOŠI.... /// Ovšem každej zlej (i nezlej) hajzl by měl vědět, že pro Parkera tohle není otázka peněz. Je to muž zásad a principů, a kdyby toleroval podvod, v jeho životě by nastal chaos… Ten příběh je celkem zajímavej. Jen bohužel trvá moc dlouho. Třeba nechápu, proč tam vůbec cpou tu Jenifer (aby se svlíkla? Koho to ještě dneska zajímá…. Nebo snad…?). A tak místo akčního thrilleru sleduju nevtíravou reklamu na Palm Beach, ve který si Statham hraje na ducha. Taková zbytečnost s přepálenou stopáží. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu "Flashfire", kterou pod pseudonymem Richard Stark napsal v roce 2000 Donald E. Westlake, číst nebudu. 2.) Páč se říká: ,,Vidět Stathama, jak si hraje na anděla a umřít“. 3.) Thx za titule ,,feri8151“ a ,,entitka“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Mne to potěšilo. Má to příjemně zádumčivou atmosféru, velmi dobrou kameru, i slušný střih, který dokáže podat akční scény, aniž bych byl zmaten, co se zrovna děje. Je tu pár nečekaných překvapení, a v celku mi vlastně vadila jen určitá nedotaženost třeba postavy Leslie, které scenárista taky mohl přikouzlit nějakého pořádného chlapa. Příjemná oldschoolovka a velmi dobře natočená, líbí se mi. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (12)

  • Film byl promítnut manželce a synovi zesnulého Westlaka. Skutečný Parker by podle jejich ohlasů prý byl ze snímku nadšený. [Zdroj: violentworldofparker.com] (Raziel_cz)
  • Vůz, ve kterém jezdí ve filmu  Parker (Jason Statham), je anglický Bentley Continental GTC, vyráběný od roku 2005. (JARDAHONDA)
  • Parker (Jason Statham) nosí hodinky značky Richard Mille RM11 Felipe Massa a Rolex Submariner. (dyfur)

Súvisiace novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (viac)

Reklama

Reklama