Reklama

Reklama

Buranský masakr

všetky plagáty
Trailer

Čtyři mladiství delikventi tráví víkend spolu se svými sociálními pracovníky v odlehlé vesnici Yorkshire Mortlake, kde to vypadá jako by se zastavil čas. Po menším incidentu s místními obyvateli začnou brutální krvavé nájezdy starousedlíků, které se změní v nepředstavitelnou noční můru. (mosnak)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (74)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Ja som vedel, že sa mi to bude páčiť. Inbred je totiž presne mojou krvnou skupinou - skupinka ľudí sa ocitne v buranove a môže sa začať masaker. Pomalší rozbeh, vzápätí však krvák ako sa patrí. Vidláci likvidujú tých nešťastníkov na cirkusových predstaveniach, a to pekne krvavo, všetci sa na tom výborne bavia, divák takisto. Hlavní hrdinovia bojujú o život a "odstraňujú" vidlákov, tí sú však v presile, a za každú vybuchujúcu či odseknutú hlavu, príp. explóziu celého tela si tvorcovia zaslúžili môj nadšený aplaus. Je to pekne nakrútené, gore pecka a je ho kvantum - čiže pre nerozmýšľajúcich divákov, ktorí sa radi nechávajú unášať na krvavých vlnách, je to to pravé orechové. Jediné mínus boli pre mňa postavy. Bolo síce jasné, že zmutovaní, škaredí a neviem akí burani si sympatie sotva získajú (môžu akurát tak pobaviť), ale tie kladné postavy na tom neboli o nič lepšie. Navyše by mi omnoho viac sadlo, keby sa to bralo aspoň trochu vážnejšie, tej komediálnosti a debilných buranských kecov bolo na môj vkus až príliš. U mňa 80% - najmä za chrumkavú brutalitku. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Solídna buranská vyvražďovačka s pekným, až splatterovým gore, v sympatickom prostredí, ale s pomalým rozbehom a otravnými postavami. Výletníci sa dovlečú do tichej anglickej dedinky, ktorá skrýva aj svoje nepríjemné zákutia a ešte nepríjemnejších obyvateľov. S nimi sa postupne dostanú do konfliktu a v duchu podobných filmov sa začne krviprelievanie na oboch stranách, akurát s tým rozdielom, že tu sa na tom dedinčania kolektívne zabávajú v akomsi cirkusovom predstavení. Nechýba množstvo drsnosti, perverznosti, brutality, fyzického i psychického týrania, takže je na čo pozerať a nuda nehrozí :-) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Na film se těším už rok a naštěstí né zbytečně ! Tenhle Hixploitation připomínající Hory mají Oči či Pach Krve mi úžasně Sedl ! Není nic lepšího Než pošahaná vesnice plná Buranů, křupanů a podivných kreatur! Scénář totálně na Pejču dokonce i já LAIK jsem našel nespočet logických chyb, naštěstí mi to vynahradilo gore, především scény v Cirkuse byli originální, brutální a šokující! Vidím to na Trilogii !! ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Ten začiatok bol srandovný,potom sa zjavil malí mikrobus a v nom dvaja sociálny pracovníci,1 dievča a traja chalani a jedného z ných som chcel zabiť aj ja a schválne či to uhádnete že ktorého.Skoro po celú dobu tu bola nuda.Jedna z tupých akože vyvraždovačiek,kde fuck zľudovelo a bolo ho tu veľa.Logika žiadna,postavy totálne (ne)sympatické.Vidlácke vyvraždovačky môžem aj keď skoro všetky sú na jedno kopito.Tu je príbeh niekedy originálny inokedy spadá do roviny klišéovitosti.Aj tu som postrehol čierny humor,ktorý mám rád ale tu mi vôbec nesadol.Po dejovej stránke to bolo chaotické,amatérske a aj nechutné.Takú nechutnú partiu vidlákov som vážne ešte nevidel.Herecké obsadenie a aj ich prejav bol úbohý.A tak debilne sa chovajúce postavy sa nevidia každý deň a zato chvála Bohu.Za dobré spracované gore efektov a za nádhernú Fretku Albína dávam 2* ()

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Tak ten českej název mluví za vše. Je zajímavý, že jedna podkategorie se může dělit ještě na několik dalších, tohle sice postrádalo nějakou temnou atmosférku, ale plně to nahradily naháněčky a vůbec takový kousky, který ještě k vidění nebyly. Chvilkama to bylo až vtipně přehnaný, vtipně zahraný, ale kupodivu se mi to líbilo. Těhle jednohubek není nikdy dost. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama