Reklama

Reklama

Sexy party

  • Slovensko Sexi párty (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Van Wilder je nepísaným kráľom provinčnej vysokej školy. Netreba sa čudovať – je to aj preto, že už sa mu darí na štúdiách zotrvávať celých sedem rokov. Ďalšími jeho „prednosťami" sú – pravidelná aktívna účasť na všetkých možných večierkoch všetkého druhu, mixovanie perfektných drinkov a dokonalá znalosť flákania sa. To všetko však platí len do chvíle, kým ho je otec ochotný dotovať. Keď však otcovi dôjde s nevydareným synom trpezlivosť, zarazí mu finančný príjem a mladík sa musí rozhodnúť, čo vlastne s načatým životom. Napokon nájde jednoduché riešenie – bude sa živiť tým, čo robil doteraz – organizovaním veľkolepých večierkov a párty. Do jeho života však nečakane zasiahne upätá a nedotklivá študentka žurnalistiky Gwen Pearsonová, ktorá chce o ňom napísať článok do študentského časopisu. Dozvie sa o ňom však len nelichotivé informácie. Van sa preto chce pred ňou predviesť v tom najlepšom svetle a pod jej vplyvom sa napraví a zbaví sa oidipovského komplexu, ktorý mu bránil doštudovať. Zmení sa však aj Gwen, pretože sa kvôli nemu napokon rozíde so svojím snúbencom, samoľúbym premiantom Richardom, ktorý o ňu vlastne nemal ani záujem... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (195)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Tak toto nie. Na tento párty žáner už začínam byť normálne alergický, a to ešte pred pár rokmi som ho dokonca vedome vyhľadával. Ale nič na tom vlastne nevidím - len prehliadka alkoholizmu, promiskuity a poriadnej dávky fekálno-sexistického "humoru". Aj keď príbeh je za každým trošku odlišný, tieto veci ich vždy bohužiaľ spájajú. Inak to nebolo ani pri Van Wilderovi, kde som čakal aspoň o niečo vyššiu úroveň. Veď predsa len Ryan Raynolds a Tara Reid v hlavných úlohách, to som myslel že to nemôže byť predsa až tak zlé. Ale dávam aspoň 1 hviezdičku za pár vydarených hlášok, scénok, no predovšetkým dobrý soundtrack nabitý punk-rockovou hudbou. ()

Rudyamon 

všetky recenzie používateľa

Velice jednoduchá komedie, ale docela povedená. Možná ani ne jako celek, spíš jako sbírka povedených hlášek a hodně „hustých“ scén. Ono to začalo už s akcí Hulimiho (rozkošné jméno ...) a pokračovalo třeba „prďáckou akcí“ s popisem uvolněných tajů ženského trávení, nebo úvodním monologem nadějného asistenta. To „hustý“ začalo (a s povděkem jsem kvitoval, že i skončilo) scénou s bagetami a jejich výrobou. To mě už trošku ... no, nakonec oběd zůstal, kde měl. Za všechny hlášky alespoň jedna: „Bude to večírek, na který přijdou hlavně lidi ...“. Celkově se na to fakt dalo koukat, byť to srovnávání s Prcičkami trošku děj míchalo. Ale nakonec, jaký děj, no ne? V jednoduchosti je sice síla, tady ale jednoduchost byla zábavná a víc nic. Příjemné výkony herců, dobré gagy, pár superhlášek ... a čas jde vlastní cestou. Takový zdravý a nezávazný průměr. 3 hvězdičky - 50%. Pokud jsem si ale z filmu přece něco odnesl (bagetu ne!!!) tak to je velké moudro: „Abys někoho hlouběji poznal, musíš poznat víc, než jen jeho spodky.“ Kouzelné ... :-) ()

Reklama

Wade 

všetky recenzie používateľa

Vůbec nevadí, že děj Sexy párty je lehce odhadnutelný, protože celý film svůj hlavní účel splňuje. Tím účelem je pobavit diváka a to se mu u mě povedlo. Pohodový Reynolds nebo šílený Penn a k nim navíc sexy Tarra. Film má několik vtipných scén a navrch legendární nechutnou scénu s koblížky a to děla ze Sexy párty podařenou komediální oddechovku. 78% ()

Brano 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia tínedžerské "komédia", ktorá je trápna od prvej do poslednej minúty. Takisto bez fekálneho humoru sa to nemohlo obísť. 1* dávam za herecké obsadenie, ktoré vidím ako najväčšie pozitívum. Znesiteľný Reynolds a hlavne krásna Tara Reid vďaka ktorej som to vydržal dopozerať dokonca. /30%/ ()

YoZo8 

všetky recenzie používateľa

Priemerná teenegerská komédia. Niečo na spôsob prci, prci ... ale nie až tak vtipné a bez energie. Herecké začiatky Ryana Reynoldsa síce boli všelijaké, ale musel nejako začať. Tara Reid tu bola ešte k svetu a bez plastik. Pár vtipov, pár komických situácii no žiadna sláva. Ak by to bolo trošku viac prešpekulované, tak by to bolo fajn. No tak to je len občasná sranda s pekne vyzerajúcimi hercami. A ešte jedna maličkosť. Neviem ako je na tom český dabing, no ten slovenský je dosť nepodarený. ()

Galéria (78)

Zaujímavosti (6)

  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)
  • Ryan Reynolds viděl před vydáním filmu pouze krátký úryvek, nikoli celý film. (Cheeker)
  • Spousta příběhových prvků je založena na článku „The Undergraduate“ z Rolling Stone magazínu, který popisoval život komika Berta Kreischera na vysoké škole. (figgo jr.)

Reklama

Reklama