Reklama

Reklama

Sexy party

  • Slovensko Sexi párty (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Van Wilder je nepísaným kráľom provinčnej vysokej školy. Netreba sa čudovať – je to aj preto, že už sa mu darí na štúdiách zotrvávať celých sedem rokov. Ďalšími jeho „prednosťami" sú – pravidelná aktívna účasť na všetkých možných večierkoch všetkého druhu, mixovanie perfektných drinkov a dokonalá znalosť flákania sa. To všetko však platí len do chvíle, kým ho je otec ochotný dotovať. Keď však otcovi dôjde s nevydareným synom trpezlivosť, zarazí mu finančný príjem a mladík sa musí rozhodnúť, čo vlastne s načatým životom. Napokon nájde jednoduché riešenie – bude sa živiť tým, čo robil doteraz – organizovaním veľkolepých večierkov a párty. Do jeho života však nečakane zasiahne upätá a nedotklivá študentka žurnalistiky Gwen Pearsonová, ktorá chce o ňom napísať článok do študentského časopisu. Dozvie sa o ňom však len nelichotivé informácie. Van sa preto chce pred ňou predviesť v tom najlepšom svetle a pod jej vplyvom sa napraví a zbaví sa oidipovského komplexu, ktorý mu bránil doštudovať. Zmení sa však aj Gwen, pretože sa kvôli nemu napokon rozíde so svojím snúbencom, samoľúbym premiantom Richardom, ktorý o ňu vlastne nemal ani záujem... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

xzajox

xzajox (hodnotenie, recenzie)

Videl som aj pôvodnú verziu [EN], aj dabovanú [CZ] a nedá sa to porovnať. Väčšina vtipov bola tvorená práve pre Angličtinu. Ak ste to videli dabované, zožente si.

Toto naozaj "vytvorilo" Reinoldsa.
Zo soundtracku: Sugarbomb - Hello, počúvam dodnes

MatesMS21

MatesMS21 (hodnotenie, recenzie)

Klasická pubertální komedie. Pěkný holky, sranda... To je patrné už z nazvu, čili nechápu lidi, který jsou tím pohoršeni. Jednoduše se na to nedívejte. Díval jsem se na to ve 2 ráno a neusnul jsem.

Rigs

Rigs (hodnotenie, recenzie)

Toto a ještě první tři díli prciček je promě kult v teen komediích. Při tomhle filmu sem byl opravdu v křečích chvílemi sem nemohl ani dýchat. No a musím uznat že Tara Reid v tomhle filmu vypadala fak moc dobře.

Nemesis10

Nemesis10 (hodnotenie, recenzie)

Některé akce jsou až tak odporné, např. ta scénka s tím psíkem, že tomu musím dát tři hvězdičky. :-D

Saishi

Saishi (hodnotenie, recenzie)

U komentářů k teenagerovským "komediím" se člověk pobaví víc než u samotného filmu ;D prý zábavný film ;)

Ivettka

Ivettka (hodnotenie, recenzie)

Ja ty komentare nechapu,! Vzdyt je to uplne sqela komedie! pravdy, chvilemi dost nechutny, ale o to vic zabavny film!! :D

Ivettka

Ivettka (hodnotenie, recenzie)

Nechapu, jak muze tento film nekdo tak kritizovat...me to prujde jako velmi podarena komedie...je pravda ze je trochu nechutna, ale dost good...!!!

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené