Reklama

Reklama

Sexy party

  • Slovensko Sexi párty (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Van Wilder je nepísaným kráľom provinčnej vysokej školy. Netreba sa čudovať – je to aj preto, že už sa mu darí na štúdiách zotrvávať celých sedem rokov. Ďalšími jeho „prednosťami" sú – pravidelná aktívna účasť na všetkých možných večierkoch všetkého druhu, mixovanie perfektných drinkov a dokonalá znalosť flákania sa. To všetko však platí len do chvíle, kým ho je otec ochotný dotovať. Keď však otcovi dôjde s nevydareným synom trpezlivosť, zarazí mu finančný príjem a mladík sa musí rozhodnúť, čo vlastne s načatým životom. Napokon nájde jednoduché riešenie – bude sa živiť tým, čo robil doteraz – organizovaním veľkolepých večierkov a párty. Do jeho života však nečakane zasiahne upätá a nedotklivá študentka žurnalistiky Gwen Pearsonová, ktorá chce o ňom napísať článok do študentského časopisu. Dozvie sa o ňom však len nelichotivé informácie. Van sa preto chce pred ňou predviesť v tom najlepšom svetle a pod jej vplyvom sa napraví a zbaví sa oidipovského komplexu, ktorý mu bránil doštudovať. Zmení sa však aj Gwen, pretože sa kvôli nemu napokon rozíde so svojím snúbencom, samoľúbym premiantom Richardom, ktorý o ňu vlastne nemal ani záujem... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (195)

breebee 

všetky recenzie používateľa

Nic moc. Film mě vůbec nevtáhl do děje, takže jsem ho sledovala asi děvět hodin a asi bych ani nebyla schopna říct, o čem vlastně byl. Nepřišel mi nijak humorný ale zase jsem ho dokoukala až do konce a to se taky vždy nezdává. Uvažovala jsem nad hodnocením dvě nebo jedna hvězda, ale nakonec jsem si řekla, že si to asi ani ty dvě nezaslouží, i když možná jsem na to jen neměla náladu. ()

Lichty 

všetky recenzie používateľa

Jsem asi jediný, komu Ryan Reynolds nepřijde ani trochu cool a film, ač je to jen jednoduchá teenagerská komedie, prostě neutáhne. Několik vtípků sice chválím (například scénu v bazénu), ale tyto světlé okamžiky jsou posílány na smrt zbytečnými a prvoplánovými fekáliemi, bez kterých by se Van Wilder v klidu obešel. Harold a Kumar je prostě úplně jiná liga. ()

Reklama

Jeand´Boa 

všetky recenzie používateľa

Až cca na dvě scény, kdy už šlo opravdu o přehnaně nechutný humor, není film zase tak špatný...rozhodně se dá přežít, pokud tedy cca dvakrát odvrátíte zrak...hodně to ale stojí a padá na Reynoldsovi, neboť ten by takovýmto věčným studentem mohl opravdu být a mohl by skutečně rozdávat pozitiva na vše strany... ()

dr.fish 

všetky recenzie používateľa

Pro fanoušky Prci prcičky v podstatě povinné. Příběh o chlapíkovi, který se zasekl na vejšce, protože mu to neustálé kalení dělá náramně dobře. Nehodlá s tím víceméně nikdy přestat. Do života mu ale vstoupí reportérka, kterou zaujal jeho drtivý životní styl. Všechno je jinak. Velmi pohodový film. 70% ()

Zalost 

všetky recenzie používateľa

Jakže, teenagerovská komedie na kterou se dá koukat? Troufám si tvrdit, že ano. Nemůže za to ani tak scénář, který má své světlé chvilky i momenty naprostého poklesu (včetně nechvalně proslulé scény s "psím pečivem", která byla skutečně už příliš), ale hlavně a především úžasný Ryan Reynolds. Jeho herectví čistě za použití mimiky z něj v mých očí dělá nového Carreyho, a nepotřebuje se ani šklebit, stačí mu pozvednout obočí. Viděl jsem ho i v dalších filmech a rozhodně budu jeho budoucí tvorbu nadále sledovat. ()

Galéria (78)

Zaujímavosti (6)

  • Spousta příběhových prvků je založena na článku „The Undergraduate“ z Rolling Stone magazínu, který popisoval život komika Berta Kreischera na vysoké škole. (figgo jr.)
  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)
  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)

Reklama

Reklama