Reklama

Reklama

Blood Runs Cold

všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Winina odchádza zo svojho príbytku, aby strávila niekoľko dní v staršej rodinnej chate uprostred zasneženého lesa. V neďalekom podniku stretáva  bývalého priateľa s niekoľkými kamarátmi. Nakoľko nechcú prerušiť príjemnú zábavu, rozhodnú sa presunúť na Winininu chatu. Spočiatku príjemné posedenie sa razom mení na boj o život. Šialený vrah so sekerou sa blíži! (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (51)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Dost neoriginální, nicméně aspoň průměrný slasher. Příběh je kopírka miliony jiných filmů, ale to mi bylo takřka buřt protože hlavní v těhle filmech je krev a atmosféra. Což můžu říct že tu jakž takž je. Atmosféra je díky sněhu dost podškrtlá a je fakt parádní, ale dost jí to ruší hudba, která at se snaží nahánět hrůzu tak spíše ruší ten vítr vlajících do oken, a jiné skučení. Krev tu také je sice je dost nevýrazná ale jedna vražda tu je vidět aspoň trochu na kameru. Ostatní vraždy jsou mimo záběr. Postav je tu dost málo a ani jsem k nim nijak nesympatizoval, navíc mi v některých scénách přišly naprosto idiotský co se chování týče(už vidím jak někde na samotě uvidím krvavou stopu, opodál tam projde chlap s krumpáčem a já se tam jak nadrženej zajíček rozeběhnu). Zabiják je zbaven charismatu a není nijak výraznej. No aspoň jsem se jakž takž bavil a film je aspoň vyváženej. Pro mě průměr. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem zas chytl slinu na nějakou vyvražďovačku a narazil jsem na Blood Runs Cold. Což mi v těchto parných dnech přišlo jako ideální volba. Čekal jsem slasher ve stylu Fritt vilt a daleko od pravdy jsem nebyl. Plusem je rozhodně zasněžená krajina, protože cákance krve na sněhu vypadají vždycky líp. Sympatická je i stopáž a celkem se povedl i killer. Co mi naopak moc nesedlo byly postavy. Fritt vilt měl alespoň charizmatickou hrdinku. Tahle si moje sympatie zrovna dvakrát nezískala. Pravdou je že tu mohlo být víc gore a krve, ale tak převládá spokojenost. Slabší 4 záležitost. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Winina odchádza zo svojho príbytku, aby strávila niekoľko dní v staršej, rodinnej chate uprostred zasneženého lesa. V neďalekom podniku stretáva ex-priateľa s pár kamarátmi. Nakoľko príjemné zábavu nechcú prerušiť, rozhodnú sa presunúť na Wini-inu chatu. Spočiatku príjemné posedenie sa razom mení v boj o život. Šialený vrah so sekerou sa blíži! Amaterizmus v tomto snímku cítiť na sto honov. Herecké výkony, nevýkony, vrátane dialógov, spĺňajú predpoklady toho, čoho som sa obával najviac - to bol des. Podaktoré efekty taktiež nič moc. No gore, to ma ozaj milo prekvapilo! Pár záberov naozaj slušných. Nemám slabosť pre tieto nízko-rozpočtové snímky za 5 korún, ale napriek milión krát obohranému slasher príbehu, "vrah VS skupinka mladých", od ktorého som nič nečakal, celkom spokojnosť - 50%. ()

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Prvých 10 minút sa film začal dobre a nádejne som dúfal, že tunajšie hodnotenie sa musí mýliť. No to, čo som od filmu očakával sa v nasledujúcich minútach pekne odvrátilo. Zoznamujeme sa s ústrednými postavami, z ktorých nie je sympatická ani jedna a vzápätí sa dočkáme veci, ktorá v podobných slasheroch nesmie chýbať - sex. Proti čomu aj nič nemám, lenže tlačiť do filmu to, čo sme už miliónkrát videli diváka vôbec nebude baviť a ani tu tomu nie je inak. Herci sú amatérski, kamera sa až otravne trasie, no pravidlo "Za málo peňazí, veľa muziky" tu funguje. No vzhľadom k rozpočtu má film obstojné vraždy a fanúšici gore si tu iste niečo nájdu. Môj problém však spočíva v jednej veci - a tou je scenár. Hneď by som rád vypísal niekoľko okamžikov, ktoré sú v hororoch tak často, až dokážu neskutočne nasrať: (SPOILER Keď už postava videla podozrivú osobu v okne, prečo sa s tým nikomu nezverila? Keď sa pred postavou objavil vrah, prečo sa miesto úniku začala držať na hlave? Keď už postava videla ako vrah trávi svoju obeť a na podlahe bola použiteľný objekt, prečo okamžite nezakročila, ale miesto toho hlasito zakričala aby vyvolala pozornosť? A keď už vraha zasiahla a mohla ho doraziť, prečo utiekla? Vrah ostane často zranený, no aj napriek tomu záhadným spôsobom chodí a vraždí, akoby sa nič neodohralo - žena raz spraví kotrmelec vzad a do večera nehybne leží na snehu. KONIEC SPOILERU) . Ako už bolo v komentároch bolo niekoľko krát spomínané, treba brať v úvahu to, pod akými podmienkami bol film natočený - vzhľadom k rozpočtu film nedopadol ale vôbec zle. A preto aj hodnotím vyššie, než by bolo k podobným snímkom vhodné - 2* ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Pracovne vyžmýkaná " herečka " je vysadená z pracovného procesu , aby si dotankovala energiu znásilnenú každodenným stresom. Zasekne sa vo svojom rodisku a to priamo na horskej chate prenajatej svojím šéfom. Tam sa utvrdí aj v tom , že stará láska sa snaží nehrdzavieť. S bandičkou zbytočných figurín ( potrebných len na slashing ) absolvuje neplánovaný relaxačný " survive " tréning.. Mrazivý pocit zo snímku mám len vďaka snehu a do formátu 16 : 9 natrhnutej držky hlavnej kill-postavičky , ktorá sa o " murderjoy " postará. Vykrádačka momentky zo " SHINNING " vyvolá úšklab , ale slasher mám lekárom predpísaný , takže síce nepresvedčivé , ale OK. Za málo peňazí , celkom slušná slashoidná ( síce nedoladená ) muzika. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Během 35 dní natáčení se pohybovala teplota okolo -15 až -20 °C. (Cheeker)

Reklama

Reklama