Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Amanda Pearcová (Monica Potterová) nie je ako iné dievčatá v jej veku. Napriek tomu, že je pôvabná, milá a šikovná, zatiaľ jej šťastie v láske ešte neprialo. Zdá sa, že v celom New Yorku, kde pracuje v múzeu ako reštaurátorka renesančných obrazov, sa pre ňu nenájde ten pravý. Po tom, čo svojho priateľa pristihla v posteli s inou, sa bojí nového vzťahu. Avšak pri náhodnom stretnutí so sympatickým susedom Jimom (Freddie Prinze Jr.) sa jej na chvíľu podlomia kolená. Jimova milá tvár sa dokonca premietne do Tizianovho obrazu, ktorý práve reštauruje. Lenže potom prichádza chvíľa veľkých pochybností. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že Jim nie je tým, za koho sa vydáva. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (94)

basenka123 

všetky recenzie používateľa

Komédie ani romantické filmy v poslednom čase nepozerávam, no v televízii nič nešlo a okrem toho zbožňujem herca Freddie Prinze Jr., už dlho som s ním žiadny film nevidela. Vo filme bolo všetko čo má byť. Väčšinou to je tak, že najkrajšia mužská postava sa zamiluje do najmenej peknej ženskej postavy, no v tomto prípade to tak nebolo ale inak typická americká romantická komédia, v ktorej keď sa žena zamiluje do muža, tak láska je 100%ne opätovaná. No rozhodne kto má rád komédie a Frieddie Prinze Jr. tak mu odporúčam si komédiu pozrieť. ()

carly 

všetky recenzie používateľa

mám pocit, že som to už niekde videla, ale zabávala som sa na tom kráľovsky. uletené modelky. neodolateľný tajný agent s nevychovaným psom. trochu zakríknutá reštaurátorka s neposlušnými kolenami. a bombastické odhalenie. ako akčný film to neobstojí. ako detektívka tiež nie. ale romantická komédia je to úžasná. ()

Reklama

HRom99 

všetky recenzie používateľa

Už mám skoro taký dojem, že v Hollywoode majú receptár na výrobu "blonďatých" komédií. Neodmysliteľnou ingredienciou v nich musí byť wc-humor. Je to len nejaká americká úchylka alebo sa aj u nás na tom niekto smeje?! Nechápem! Ináč by to nebolo také zlé, aj čo sa týka námetu aj výkonu hlavných postáv. ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Potřeštěná, bohužel však hloupá a nepříliš fungujucí komedie o blbkách a pro blby a blbky. Normální člověk tuto podprůměrnou "podívanou", okořeněnou rádoby in fekálním humorem, stráví jen s velkými obtížemi. Freddie Prinze, Jr. je v roli agenta velmi nepřesvědčivý a celý film tak táhne samotná sympatická Monica Potter. ()

blackJag 

všetky recenzie používateľa

Když se banda secondhand modelek schová před Ferdou Princátkem v koupelně ve sprše a ten si tam přijde kvalitně zatrůnit, je to jediný moment ve film, kdy jsem se zasmál (a to jinak tyto fekus záležitosti programově odsuzuji jako pravověrný pozér). I při sympatické stopáži je všechno ostatní ve filmu nedotažené a velmi nudné. 40% ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Tizianův obraz, který začíná Amanda restaurovat, se jmenuje Bacchanálie a visí v madridském Pradu. (Jezinka)

Reklama

Reklama