Reklama

Reklama

Gladiátori

  • Česko Gladiátoři (viac)
Trailer 1

Je doba starověkého Říma, vládne císař Domicián. Mladý Timo je sirotek, kterého adoptoval generál Chiron a je vychováván v nejslavnější gladiátorské akademii v Římě. Timo však není zrovna gladiátorský materiál. Chce si jen popovídat se svými přáteli Cicciusem a Mauriciem a za každou cenu se vyhnout podivným tréninkům svého nevlastního otce. Když se Timo seznámí s krásnou Lucillou a zamiluje se do ní, rozhodne se změnit svůj život a projevit v sobě odvahu - odvahu, která se nikdy předtím neprojevila. Prostřednictvím kouzel, šílených nájezdů v lesích a zuřivých tréninků se Timo musí proměnit v největšího gladiátora všech dob. A jak se říká, pokud „štěstí přeje odvážným“ v Římě čekají na Tima a gang tvrdé časy. (JOJ Cinema)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (32)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Animovaný príbeh o peripetiách zakázanej lásky, odohrávajúci sa v období antiky nás zavedie až do zápasníckeho ringu, kde už nejde len o lásku, ale aj o život. Skôr trocha nadpriemerný, ale technicky celkom vydarený animovaný film, s hláškami vhodnými skôr pre väčšie deti. Čakal som tento animák horší, takže to pre mňa bolo nakoniec milé prekvapenie. Vtipné hlášky, spracovanie, ktorého som sa bál, pretože som o ňom nepočul zrovna veľkú chválu, bolo tiež dobré. Nemám dôvod prečo nedať 4 body. Navyše dávam odporúčania pre celú rodinu. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Som trocha sklamaný. Mám rád antiku, mám rád gladiátorov, ale toto akosi nevyšlo podľa mojich predstáv. Čakal som viac. Dejovo mi to pripomínalo kríženca Kickboxera (1989) s Asterixom a Olympijskými hrami (2008). Navyše sa hudba k tomuto animáku vonkoncom nehodila, ba skôr mu len uškodila. Bola ako päsť na oko. Celkovo, nie je tu nič také, čo by stálo za to si zapamätať. Ani moje baby tento animák moc nezaujal. Takže s odretými ušami, s privretými očami a sánkami, slabučký priemer ako letný vánok pod tonovým závažím. 50/100 ()

Reklama

Madsbender odpad!

všetky recenzie používateľa

Sympaticky koprodukčný pokus o oživenie žánru sword&sandals cieliaci na detské publikum, ktorý zhadzuje ohyzdná animácia, hudobný nevkus (i v 90. rokoch by to na mňa bolo príliš) a absencia niekoho, kto by dokázal dodať aspoň priemerný scenár, ktorý neparoduje sám seba v diletantskú frašku. Nevyváženosť včlenených inšpirácií z moderných animovaných filmov, ktoré sa nevtieravo snažia vložiť vtipy a narážky určené dospelému divákovi z neho činí nonsens, repetitívnym užívaním rovnakých gagov a humoru vyplývajúceho z Timovej nešikovnosti opakovane narážajúci na dno masovej zábavy. K sexuálnemu fetišistickému podtextu (ktorý pekne nadškrtol neoBlast) sa radšej nevyjadrujem. Bola by to však omnoho väčšia zábava, keby tunajšie zvieracie osadenstvo dostal do daru Noe. 0% ()

merigieren 

všetky recenzie používateľa

no zvláštní dílko, jediná motivace je láska k holce a proto trénuje s prsatou bohyní, je zde moře vtipných zvířátek pro malé děti, ale ten příběh pro ně asi není, tak ani nevím pro koho ten film je natočený, dospěláky asi moc nezaujme, ale mě se to docela líbilo. Za zmínku stojí žába na žabím jazyku :-) ()

Daryl.Dixon 

všetky recenzie používateľa

Když přehlédnu to, že gladiátoři byli otroci a ne “počestní“ občané z římského obyvatelstva, nebo fakt že u rodinné komedie pro děti by neměla umírat maminka takovým způsobem, tak by se dalo mluvit o zábavném animáči, jenže on až tak zábavný nebyl. Navíc v průběhu filmu mě tam začal prudit všudypřítomný gang škaredých mimin, která nebyla ani trochu roztomilá. Sice věřím, že zrovna to Vaše miminko je to nejkrásnější na světě, ale v tomhle filmu byly jen obludky, které určitě nikomu nepatřily, tak to neberte osobně. ()

Galéria (37)

Reklama

Reklama