Reklama

Reklama

VOD (1)

William a Kate: Kráľovský príbeh lásky je príbehom milostného vzťahu princa Williama, druhého v rade následníkov britského kráľovského trónu, a Kate Middletonovej, dcéry príslušníkov vyššej strednej vrstvy. William a Kate sa stretávajú na škole svätého Andreja v prvom ročníku uznávanej univerzity v Škótsku, kde bývajú na rovnakom internáte, obaja so zameraním na rovnaké predmety. Kým randili každý s niekým iným, stali sa z nich blízki priatelia, no veci sa začali meniť až na charitatívnej akcii, na ktorej predvádzala Kate priehľadné šaty, Wiliam ostal ohromený a odvtedy ju začal vnímať inými očami. Film opisuje radosti a strasti ich osemročného vzťahu, ktorý bol komplikovaný tlakom spoločnosti a médií. William bol rozhodnutý nespraviť rovnakú chybu ako jeho otec Charles, ktorý sa vzdal ženy, ktorú miloval, Camilly Parker Bowlesovou a oženil sa s Dianou Spencerovou, aristokratkou, ktorú mu vybrala jeho rodina. V rovnakom čase sa Kate Middletonová musela rozhodnúť, či je ochotná vzdať sa slobody a žiť ako princezná pod prísnych drobnohľadom a v intenzívnej, neutíchajúcej publicite, ktorá zničila Diane život. Potom, ako sa k sebe vrátili po vážnom rozchode, oznamujú William a Kate svoje zasnúbenie, ktoré bolo všetkými radostne prijaté. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (142)

Sidonka 

všetky recenzie používateľa

Drama? Tak tady si z nás zase někdo dělá srandu! Každý soudný člověk přece musí vědět do čeho jde a že film o násled.britského trůnu nemůže být natočený podle reality. Drama se pochopitelně nebude odehrávat ani náhodou, něco méně lichotivého by ani neprošlo přes cenzuru. Je jasné jaká hra se s divákem hraje a některým romantikům může tenhle nejbanálnější curkandl i vyhovovat. ()

Riverin 

všetky recenzie používateľa

Film natočený čisto len s úmyslom zarobiť na svadbe Williama a Kate, a tak to aj vyzerá. Hneď je jasné že to celé bolo zbúchané narýchlo a každú chvíľu som si hovorila že nie je možné aby to celé v skutočnosti vyzeralo tak telenovelovo. Ale hlavní predstavitelia sa aspoň podobali (teda až na Williamove vlasy:). ()

Reklama

vesper001 

všetky recenzie používateľa

Obdivuju vévodkynin styl, se zájmem sleduji postup princovy plešky i první krůčky toho jejich prcka. A jaksi paralelně začínám být odpůrcem filmů o britské královské rodině. Královna mě nijak nenadchla, ačkoli herecké kvality Helen Mirren jsou nepopiratelné, zato William a Kate je prvoligová harlekýnská hloupost. Nebýt záchranného kruhu s nápisem based on the true story, dal by se snímek považovat za epizodu z nějakého odpoledního romantického seriálu pro mladé s lehkou mozkovou retardací. Kdybych si udělala čárku pokaždé, když zaznělo „je to tvůj život“ nebo „je to má rodina“, nestačil by mi papír, přátelé. Kéž by raději vznikl kvalitní dokument. ()

Renie42 

všetky recenzie používateľa

Tak nějak záměrně jsem to chtěla vidět už kvůli té královské svatbě. Začátky jejich vztahu se zdáli býti tak jednoduché, prostě studentská láska. V jednu chvíli mě ona štvala, podruhé zase on. V jádru jsou asi normální lidé, na veřejnosti musí zachovávat etiketu. Tvůrci se snažili najít herce, kteří by se jim tak trochu podobali. Tak se jim to jakž takž povedlo, William je tu opravdu moc pěkný. ()

zdenny 

všetky recenzie používateľa

Příjemná a možná trochu přeslazená romance o tom, kterak si princ našel svou princeznu. Jenže já (včetně mých holek doma) mám královskou rodinu hodně rád. A proto se mi i tento film prostě líbil. PS: Dobrá byla pasáž v domě Kateiny rodiny. Já osobně bych byl velmi hrdý na to, že u mě doma byl na návštěvě sám člen královské rodiny. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • V Anglii byl film vysílán v den svatby prince Williama a Kate. (AngelusCZ)
  • Matku Kate (Camilla Luddingto) hraje Serena Scott Thomas, která si již dříve zahrála princeznu Dianu ve filmu Diana: Her True Story (1993). (R´Hell)

Reklama

Reklama