Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam (Rupert Friend) má smolu. Je výborným jazzovým hráčom na klavír, ale po tom, čo ho opustila priateľka Joshepine (Sarah Wayne Callies), s hrou prestane a miesto toho utápa svoj žiaľ v alkohole v útulnej izbe hotela, ktorému šéfuje jeho priateľ George (Forest Whitaker). Nalieva si jeden pohárik whisky za druhým, pofajčieva Camelky a donekonečna si púšťa svoj obľúbený čiernobiely film s Tonym Curtisom v hlavnej úlohe. Jedného dňa ho z tejto sebaľútostnej rutiny preberie nečakaná príhoda, keď mladé dievča vtrhne do jeho hotelového apartmánu a nájde útočisko v Samovej kúpeľni pred svojím priateľom. Od tohto okamihu sa začína odvíjať vzťah medzi Samom a krásnou neznámou s nezvyčajným menom Pi (Clémence Poésy), ktorá v sebe ukrýva tajomný príbeh. Zaujímavé je, že všetko prebieha cez zatvorené kúpeľňové dvere. (sochoking)

(viac)

Recenzie (3)

Ant 

všetky recenzie používateľa

Popravdě jsem se na Lullaby for Pi hodně těšila a to kvůli mým oblíbencům Friendovi a Poesy, ale to hůř to snad dopadnout nemohlo. Klasický vykalkulovaný příběh o zázračné lásce, která donutí jednoho truchlícího muzikanta opět začít pět své tklivé jazzové písně a jeho deprimovanou novou lásku zachrání před potencionální návštěvou cvokaře. Měla jsem chuť to v polovině vypnout, ale vydržela jsem, i když to nakonec k ničemu nebylo. ()

Mirischka 

všetky recenzie používateľa

Nalijeme si čistého vína...tento film bude to pravé pro romantické duše zoufale toužící po velké lásce a lidi, kteří se v dnešní rychlé době plné techniky a Lady G. necítí zrovna ve své kůži. Něco málo z obojího v sobě naštěstí mám a když mi do tohoto koktejlu přimíchali ještě R. Frienda, tak z toho byl velmi příjemný počin. ()

Reklama

Galéria (14)

Zaujímavosti (2)

  • Film se natáčel ve Saskatchewanu a ve Winnipegu v Manitobu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama