Reklama

Reklama

Šťastie má meno Lucky

(TV film)
  • Česko Štěstí jménem Lucky (viac)

Obsahy(1)

Jim Rayborn robí na farme svojho otca väčšinu prác, a napriek tomu ho len ťažko presvedčí, aby prešiel z chovu dobytka na chov oviec, hoci je pre toto podnebie výhodnejší. Jeho sestra Lisa žije v New Yorku, vracia sa až na pohreb matky. Jim čaká, že čoskoro odíde a ani ona spočiatku netuší, že tu zostane a nájde lásku, aj priateľstvo na celý život. Chce bratovi pomôcť a rozhodne sa, že mu zoženie ovčiarskeho psa. Na vycvičeného strážcu nemajú a tak si Lisa z útulku od veterinára vezme sučku a dá jej meno Lucky. Výcvik im spolu ide veľmi dobre a Lisa ju prihlási do súťaže pastierskych psov. Lucky zachráni stratené deti z horiaceho lesa a utrpí pritom popáleniny. Dostane sa jej však najlepšej starostlivosti a stihne sa do súťaže vyliečiť. Lisa si s veterinárom tiež dobre rozumie a priateľstvo prerastá v hlboký cit.  I keď Lucky súťaž nevyhrá, prinesie všetkým šťastie. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

nudlis 

všetky recenzie používateľa

Drama? Spíš rodinnej film. Vo pejskovi, kterej byl tak skvělým hrdinou, že jeho xicht nakonec čumí na jiný pejsky na pytli se žrádlem Pedigree, asi aby věděli, co se jim stane když budou zlobit. Product placement neboli film na objednávku od výrobce žrádla. Nic proti ničemu. Ale jinou než reklamní hodnotu to nemá. A i ta je sporná. ()

Bblondie 

všetky recenzie používateľa

Příběh se mi líbil, hezká romantika na sobotní odpoledne. Na TV film hezké, zápletka samozřejmě téměř předvídatelná, záplava emocí, ale dost otravná reklama na Pedigree na konci. Lepší průměr. ()

Reklama

Galéria (10)

Reklama

Reklama