Reklama

Reklama

Šéfka

(relácia)
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2011, 45 min

Obsahy(1)

Boj o atraktívny plat sa začína! Koho Nora vyhodí so slovami „U mňa si skončil“ hneď ako prvého? Česi verzus Slováci! Kto získa prácu snov a plat, o akom sa Vám nesnívalo?! Pozrite si premiéru show, aká tu ešte nebola a zoznámte sa s ľuďmi, ktorí chcú získať ročný garantovaný príjem 100 000 dolárov! (TV JOJ)

Recenzie (164)

Hnedoocko 

všetky recenzie používateľa

Tuto reality show jsem sledovala od začátku až do konce a upřímně, ani se nedivím, že ji postupem času začali vysílat až po půlnoci. Jsme sice jen lidi, ale je k neuvěření, jak se někdo před kamerami a "dobrovolně" dokáže chovat a vyjadřovat tak vulgárně, zvlášť, když mu jde o post managera firmy. Ivanu Christovou mám sice ráda, ale s Liborem Šulou tam jako poradci dle mého názoru byli naprosto zbyteční, protože ať se snažili jak chtěli, Nora Mojsejová rozhodla vždy po svém. Ale což, její soutěž - její pravidla. Co se mi naopak líbilo, byly úkoly. V každém kole něco zajímavého. Michal, jako vítěz, mi byl od začátku sice nesympatický, ale jako jediný (ikdyž ne po praktické stránce) na tento post měl. ()

Lulu13 odpad!

všetky recenzie používateľa

Je sobotňajšie poludnie, zobudím sa po prehýrenej noci a chcem si pozrieť niečo čo mi dovolí vypnúť všetky mozgové bunky, ale zároveň dá zabrať mojej bránici. Siahnem teda po osvečenej klasike s názvom Nora Mojsejová, čo by primitívna ľudská kreatúra na ktorej "inteligentných" kecoch a vyberanom slovníku som sa vždy dobre bavila. Avšak aká bola realita po dopozeraní? Absolútne skazenie nálady. Psychicky labilní súťažiaci, ktorí sa predbiehajú v tom kto sa "šéfke" ako prvý vopchá do zadku vrátane slečny ktorá ma 28 rokov, v živote nepracovala a zrazu sa uchádza o mieto Top manážérky s ročným platom 100 000 dolárov. Premúdrelá Ivana Christová, ktorej IQ sa pre mňa po tejto relácii rovná našej Norike a k tomu všetkému neskutočne stupídne úlohy absolutne nezapadajúce do tejto show. Nora valcovala relácie, všetci sme sa na jej primitivizme škodoradostne bavili, ale všetkého veľa škodí a dúfam, že Šéfka je posledná relácia kde ju vídíme a korunujem ju titulom najsmradlavejší odpad! ()

Reklama

Rex Mundi odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak ja som si svojho času úvodnú časť pozrela a potom už len zlomky ďalších. Spočiatku som bola zvedavá, nakoľko to bude "akčné", na rôznorodé prejavy rivality medzi súťažiacimi a aj na Norino zdrbávanie, lebo v tom je fakt jednotka (ale presne ako píše Djkoma, pôsobila, že má na šou vyhradených pár minút a vlastne ju to vôbec nezaujíma). Neviem ako vyzeral originál tejto šou, ale česko-slovenská mutácia sa nevydarila. Na tom sa nedokázala baviť ani moja škodoradostná bunka, ktorá väčšinou môže za to, že vôbec nejakú reality šou tohto razenia v telke zapnem. Nebotyčná nuda, súťažiaci sa správali ako idioti a v tých momentoch, ktoré som videla, neboli schopní správať sa ani ako tím, ani ako bojovníci za seba. "Dramatické" poňatie relácie sa niekam vyparilo, nemalo to poriadny strih ani réžiu. Jedným slovom nuda aj v rámci žánru. Keby sa na tom aspoň dalo baviť, dala by som 1*. ()

Mire odpad!

všetky recenzie používateľa

Bola tam pekná mladá blondinečka - Barbora ktorá nafotila celkom pekné fotečky :)) (iná blonďatá súčasť súťaže Marianna nafotila takisto nejaké fotky, ale predsa len je už staršia, takže to brať s rezervou... :) ), potom jedna tiež celkom uchádzajúca účastníčka - Anna, ktorá síce vyzerala akoby strávila v soláriu rok v kuse, ale inak mi pripadala ako celkom fajná ženská a ten zvyšok myslím nemá zmysel komentovať. Ukňúraná buzna (poradca), skrachovalá bývalá misska (poradkyňa) a samozrejme hlavná aktérka - samotné božstvo súťaže, NORIKA. Potom na rozvírenie pokojných vôd nevychovaný maďar ktorý svojím správaním každého vytáčal a ktorý si veril že zvíťazí a hoplá... prednosť dostal chalančok, pri ktorom sa mi na myseľ derú myšlienky že je tak trochu "inak" orientovaný, resp. že je určite aspoň metrosexuál. Takže akoby som to zhrnul dokopy? Jedna retardovaná súťaž s ešte retardovanejšou šéfkou, kde boli za celú existenciu súťaže jediným svetlým bodom akurát tie dve mnou vychválené súťažiace, je naozaj veľmi veľmi málo na to aby som mohol dať aspoň jednu hviezdu - viem, že niektoré veci mnou hodnotené dostali takúto "protekciu", ale v prípade tejto perešskej hanby "šéfovania" dávam nemilosrdne odpad. Všetky epizódy som nevidel, to čo som videl boli väčšinou len fragmenty na konci čo som vidieť ani nechcel (ale keď to matka pozerá a vy idete spať tak čo už?), HNOJka jednoducho už dávno potvrdila svoje renomé najpokleslejšej "zábavovej" televízie. ()

DandaPiper 

všetky recenzie používateľa

Co se týče soutěží a úkolů, nebaví mě, nezajímají mě, nesleduju je = hodnocení by bylo téměř na odpad, ale od příchodu Nory, která si vždycky přicupitá s nějákým cool účesem na posledních 20 minut, poslechnout si, co ty paka zase vyváděly, pak je tam seřvat, ponížit, udělat z nich ještě větší trapný trosky...tak od toho okamžiku je to na 5 hvězd. Fakt nechápu, co tam dělá ten povýšeneckej Šula, kterej se chová, jakože nemá hotovou ani základku, natož, že by to byl nějákej důležitej "manager". To stejný (ted' už obtloustlá a nehezká) Christová, která mi přijde jako člověk strašně slabá, nezajímavá a nedůležitá...ještě k tomu strašně nudná a nevtipná (prostě děkujeme za účast největšímu tahounovi téhle show:D). Tak tihle 2 exoti vždycky Noře požalují a řeknou jí, co se vlastně během toho týdne stalo, protože Nora to neviděla, Noru to nezajímá. Proč by se Nora starala? Nehledě na to, je ale jako obvykle vtipná a zábavná, ikdyž jako celá tahle "show" postrádá vkus a jakousi lidskou soudnost, navíc má Nora asi v oblibě ty nejvíc "out" lidi, protože těch nejneschopnějších a nejtrapnějších se vždycky zastává (nemluvím o okaté zamilovanosti do Čutky nebo jak je jeho ctěné jméno:D). No, a tak teda po té špíně, co na někoho ostatní nahází, Nora někoho označí a vyhodí. No a nebyla by to Nora, kdyby si ještě naposledy nerejpla, když ste na dně...takže ještě neodcházejte, zůstan'te sedět, ještě Vám povím, proč sem Vás vyhodila: Jste nesnesitelná, neschopná a trapná kráva/debil a dnes "sút'až opúštíte, můžete odíst'". No prostě dokonalost sama!:D // Výčet účinkujících: prdlej "Zoli", laxní Marcela, perverzák Honza, nepracující Markéta, nekompromisní Mirek, šplhoun/skeleton Michal (chudák musel být v mládí hodně šikanovanej), Marko, co si ho v každým úkolu někde přiskřípne, Čutka z Pomády, "NE"vkusná seniorka Věra, pak ta holka, co vypadá, jako by ji někdo přismahl na pánvičce (Šula kvůli ní plakal), no a na druhé straně po stranách 2 blbci a uprostřed Nora "The King":D ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama