Reklama

Reklama

Obsahy(1)

17tiletý Farley vedl ponurý život, založený na domácí výuce, organické stravě a výletech do galerie umění. K nelibosti svých rodičů však Farley nesmírně rád hraje hokej s místními dětmi. K jejich ještě většímu zděšení si Farleyho vybere majitel mládežnického hokejového klubu, kde se z Farleyho stane hvězda. Zároven však mladík zjišťuje, že popularita má svou cenu. Na ledě musí bojovat a prát se. Když se navíc začne hroutit i přátelství s nejlepším kamarádem, je Farley čím dál ztracenější. (Filmbox)

(viac)

Zaujímavosti (2)

  • Film bol obrovským kasovým prepadákom. Michael McGowan neskôr povedal, že ho „zničilo“ odmietnutie filmu kanadskou verejnosťou a vyslovil teóriu, že veľmi nízka účasť v kinách mohla byť spôsobená tým, že hokejoví fanúšikovia nechceli vidieť muzikál a fanúšikovia muzikálov nechceli vidieť hokej. (Arsenal83)
  • Na festivale v Toronte bola reakcia publika a kritikov na film natoľko negatívna, že nielenže je film považovaný za jednu z najväčších trapasov festivalu, ale aj organizátorov festivalu prinútil prehodnotiť politiku otvárať festival vždy kanadským filmom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama