Reklama

Reklama

Lóve

Trailer

Když se mluví o love, nemusí jít nutně o lásku, může jít i o peníze. A o obojí jde také v novém milostném dramatu ze současné Bratislavy. Slovensko-český koprodukční film Love mladého talentovaného režiséra Jakuba Kronera se stal během pár týdnů největším diváckým hitem ve slovenských kinech za posledních několik let. Hlavní hrdina Maťo (Michal Nemtuda) bydlí společně s kamarádem Tomášem (Jakub Gogál) na sídlišti ve slovenské metropoli a nežijí si vůbec špatně. Dennodenně se však pohybují za hranicí zákona, protože se živí krádežemi aut. Jednoho večera vstoupí do Maťova života studentka Veronika (Kristína Svarinská), do níž se zamiluje, ale v lecčems jí neříká pravdu. A ta se nakonec za velmi dramatických okolností provalí. Jednu z rolí v tomto bezpochyby autentickém filmu ztvárnila i zpěvačka Tina, v Čechách známá jako moderátorka, dále hrají Ľuboš Kostelný nebo Roman Luknár. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (403)

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Učebnicová agitka na SK / BA under-G. Nečoruj a budeš happy. Kubo je vlastne OK, ale bolo to málo rýchle a zbesilé. Car-ransom fungoval, funguje a fungovať bude. Do toho zakomponovať romancu - na to by nemal ani Tony. Čo predviedol Hajdu, Mi zaseklo myslenie.Celá SK "tvorba" sa má čo učiť od našich západných susedov.Stojím si za tvrdením , že krízu zistíš mimo trhu akcií, na TV 2násob. Ďalší SK splachovač, ktorý ukradol aj cover. Bodík za fáro- a za Cinkyho, ktorý mal mini priestor, aj keď teraz ho má v basreále ďaleko menej. ( ten vydredovaný šašek Ma iritoval od začiatku) Kubovi ale držím palce. ()

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $637,750▐ Amatérska čvachta, v amatérskom TV prevedení, kde uši neustále píli kvantum nadávok a sedliacke vyjadrovanie, celé zasadené do úžasného prostredia Bratislavy, polovica "hercov" ani nevie čo má hrať, hlavne Tina je čistý otras, prvá polovica príbehu samá prázdnota, v tej druhej to troška neberie kontúry ale ináč suchopárny nepodarok, kde sa dá pozerať len na milú tváričku Kristíny Svarinskej a zopár milo usušnených scénok ale aj tie len schématicky okopírované z iných filmov. /10%/ ()

Reklama

MikaelSVK 

všetky recenzie používateľa

Nerád by som preháňal, ale tento film patrí medzi najlepšie slovenské filmy aké som kedy videl. Svižný a reálny dej, zasadený do súčasnosti + veľmi dobre zvolené herecké obsadenie. Istý moment som rozmýšľal nad plným počtom hviezdičiek, ale predsa len mám rešpekt voči luxusným filmovým záležitostiam, ktoré sú označené ako 5***** ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Na Love ma najviac prekvapilo, že pôsobí prirodzene. Znie to v tunajších kinematografických vodách skoro ako nezmysel, ale je to tak. Ako keby Kroner mal iba hrubý náčrt scenára, jeho dôležité udalosti a dialógy, s množstvom nadávok, prenechal radšej na mladých hercov. Proste chovajte sa tak, ako v reáli. Lenže potom je tu ten scenár, kde sa udejú dve veľmi ťažko uveriteľné náhody, ktoré dávajú na známosť, že scenárista je asi začiatočník a žije na dedine, kde sa každý s každým pozná. Ďalší problém mám so stavbou scenára, keď sa do druhého bodu obratu venujeme budovaniu lásky a ukážkami so života zlodejíčkov. Samotné rozuzlenie je už nabité množstvom udalostí, ktoré sú podané filmovou skratkou a mal som pocit, že sa film týmto smerom mal ubrať zhruba od polovice, aby pôsobili tieto udalosti prirodzene a boli správne načasované. Ale inak veľký obdiv, priznajme si, že sme sa všetci báli veľkého prúseru. ()

Torision 

všetky recenzie používateľa

Řekl bych, že na slovenský poměry důstojnej přírůstek. O hulení jointů, rvačkách, souložení, vykrádání aut, kalení na koleji se studentkama, přepadávání, hraní FIFY. A o lásce. Prostě o všem, co maj rádi mladý lidi, natočený v celkem snesitelný formě. Nutno říct, že spousta momentů mi přišla hrozně těžko uvěřitelnejch a možná někdy až za hranicí logičnosti, ale nemůžu říct, že bych se u toho celkově nebavil. Čtyři hvězdy jsou sice možná až moc, ale těžko budu někde hledat lepší slovenskej film. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (15)

  • Finálny záber filmu bol aj posledným záberom natáčania a nakrútil sa na minútu presne podľa plánu, kedy mala byť snímka hotová. (-ondro-)
  • Hlas človeka, ktorý volá vo filme Dušanovi Cinkotovi a zháňa svoje ukradnuté Audi, patrí slovenskému hercovi Jánovi Kronerovi - otcovi režiséra filmu Jakuba Kronera. (toi-toi)
  • Pri nakrúcaní nahánačky K1 s policajtmi, sa za mostom Apollo stala nehoda a vodič K1 dostal akvaplaning. Pri náraze na obrubník odtrhol obidve nápravy a v ten večer bolo prerušené natáčanie. (-ondro-)

Reklama

Reklama