Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(viac)

Recenzie (171)

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Na rozdiel od jedničky, ktorá bola viac romatincká viac teen, tu ide skoro len o fighty. Každý tu má svoje problémy a svojich démonov, ale aj tak ide iba o tie fighty. A tie sú dosť dobré. Aj trénigové sekvencie super. White je fakt borec. Má čierne pásy v 7 bojových umeniach a tu predvádza techniky z niečoho iného (Brazílske Jiujitsu). Navyše si už dlho udržiava famóznu maskultúru. Režisérsky to nie je nič originálne, ale aspoň naservírovl fanúšikom MA presne to, čo chcú vidieť. Navyše nech si kto hovorí čo chce, White nie je úplné herecké drevo. 4* s odretými ušami, ale skutočne si želám aby vznikalo viac podobných filmov. ()

zdenotvor 

všetky recenzie používateľa

Dvojka sa uberá torchu iným smerom než prvá časť, nehovrím že zlým, no jednotka mi sadla určite viac. Fighty boli fajn, partia hlavných hrdinov taktiež a Caseov súboj v putách s tlupou policajtov s obuškami ma potešil asi najviac z celého filmu. Určite jeden z tých lepších priemerov čo sa týka motivačno-športových filmov. ()

Reklama

standsiller 

všetky recenzie používateľa

V porovnaní s prvým dielom u mňa išlo o veľké sklamanie. Treťotriedne prevedenie bojového filmu, po ktorom som narozdiel od prvého dielu ani náhodou nemal chuť zobrať do rúk kovové náradie a vyšťaviť sa v posilňovni. Herecké osadenstvo taktiež nebola zrovna skupina ľudí, na ktorú som sa mal chuť pozerať. Nízky, nesympatický trtko , ktorý si zahral vo filme "borca". Jednu hviezdičku dávam len z úcty pred prvým dielom a kvôli sympatickej herečke . ()

SICK_BREED 

všetky recenzie používateľa

Ničím zajímavý fight film, který nejvíce trpí absencí čehokoli co by připomínalo děj a neuvěřitelnou naivitou toho co je divák nucen sledovat. Ilegální zápas s monstrózní reklamní kampaní na internetu, nabušený geekovský prodavač komixů jenž s klidem po chvíli tréningu dokáže přizabít tři chlápky a ubohá milostná konstrukce, která má podtrhovat nevyjasněné vztahy mezi hlavními postavami - to nemůže fungovat a také to nefunguje. Dvě hvězdičky za bitky na standardní úrovni které neurazí nikoho kdo rád pozoruje rozbíjení tlam. Nic víc bych ve filmu ale nehledal. ()

Jizni Tlapa 

všetky recenzie používateľa

Vykašleme se na příběh. Vykašleme se na umění. Vykašleme se na myšlenku. Tohle je poctivé novodobé béčko, kde sexy ženský šílí, fighteři mají do detailu vymakanou choreografii a pekáč buchet, "sensej",který nebojuje,jen radí a kýčovitě romanticky milostná linka, která nesmí chybět, provází celým "dějem/nedějem"! Veliká škoda, že se Jai White bojově vic neodvázal,protože z dob minulých každý jeho fanoušek ví,že na to sakra má!! ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (8)

  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)
  • Čtyři hlavní hrdinové (až na Whita) pocházejí z MMA nebo UFC, což jsou originální soutěže, kde se zápasí v klecích. (Ouwen)
  • Michael Jai Whitei, představitel Case, není ve světě bojových umění žádným nováčkem. Je držitelem černého pásu v bojových uměních shotokan, goju ryu, kyokushin kaikan, taekwon-do, kobudo, tang soo do a wus-shu. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama