Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(viac)

Recenzie (171)

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Pomerne dobré hodnotenie na to o akú predvídateľnú, klišovitú a poriadne nezmyselnú zhovadilosť bez akýchkoľvek výnimočných súbojov sa jednalo. A aby sa hlavným "bad-guyom", ktorý navyše skončil v beatdowne ako druhý medzi všetkými pravdepodobne dlho trénovanými bojovníkmi, stal "černovlasý Kurt Cobain", ktorý pred spoznaním Casea neovládal žiadne bojové umenie. Hmm, tak trochu od veci. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Budem trocha spoilerovať. Michael Jai White si prihral vo filme skvelú rolu, no ten zbytok mi pripomínal Cristiana Ronalda, Casillasa, Frankensteina a chlapca vyznávajúceho Emo štýl, ktorý sa v priebehu filmu zmenil na neonacistu. Nechcem ich uraziť, len píšem ako mi pripadali, možno sú to v pohode ľudia. Troška drog, troška MMA, Cristiano nechá dievča kvôli prefarbenej striptérke, s ktorou si to rozdá pri tyči. Dievča po americky provokuje panica, ktorý sa jej páči z toho, že je homosexuál, nakoniec sa jej ho podarí dostať do postele, s tým, že vidíme, že si ju nevyholila, chalan nám ukáže aj riť a tak máme novodobý americký romantický film za sebou, ich kultúra už ozaj klesla, mňa ako kresťana to udivuje do akej žumpy ohľadom predmanželského sexu, ale to už aj u nás, takže ma tu asi veľa ľudí nepochopí. Teraz poďme však na ten turnaj, ktorý opustil atmosféru z Let's Dance 2 na detailami pochybný MMA, kde samozrejme nezmyselne vyradili favorita bez toho, aby k tomu dali niečo morálneho a normálneho a urobili nám z toho pseudošťastní turnaj, kde diváci nie sú v poriadku, ženy nám bez váhania ukazujú kozy a vyhraje nám náš novodobí romantický hrdina, ktorého náš režisér naučil robiť dieru do papiera a niečo z bojového umenia. Malo to nakročené k lepšiemu filmu od úvodu, keď som videl, že sa to nesnaží kopírovať žiadne filmy, no ono to nakoniec nemalo poriadny dej, čo je tiež veľký problém. Vykľulo sa z toho Béčko. Divákom ako mne, z toho zostane akurát spomienka na klip na stránke youtube.com a pár pochybností, či to za to stálo, lebo to bolo slabé. ()

Reklama

Pablinho 

všetky recenzie používateľa

O něco slabší odvar jedničky, kterou se to místy příliš inspirovalo. Postelový scény mi připadaly docela zbytečný a omáčka filmu nic moc. Fighty byly ale zvládnutý opět výborně, i když s předvídatelnym koncem. Kromě toho tam byl na poslední chvíli hodně uměle vytvořenej padouch. No... vychází mi to na lepší tři hvězdy, což je určitě škoda. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nebolo to tak zlé ako som čakal, napriek všetkému som sa celkom bavil. Zápasy síce neboli tak prepracované a príťažlivé ako napr. v sérii filmov Neporaziteľný (2002-2010), ale nebola to ani katastrofa. Chcel som zábavu a jednoduchý dej a to som aj dostal. Ide o klasiku v štýle je nejaký veľký turnaj, musím si nájsť dobrého trénera a pripraviť sa naň. Do toho príde záporák a priemerný scenár zápasnícko-karate kidovského typu je na svete. Ale na podobných filmoch som vyrastal a ako malý chalan som pri nich ani nedýchal, takže pekná pripomienka starých časov. Kto chce vypnúť pri jednoduchom filme tak do toho. 60/100 ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Vypadá to jako video sračka a bohužel první dojem neklame, sice souboje jsou celkem v pohodě, Michael Jai White s naprosto montrózní muskulaturou je tam za správnýho učitele, ale když člověk kouká, jak během pár dní z šikanovanýho ubožáčka je vyholenej potetovanej svalnatej psychopat, co tam dělá shyby, tak se i přes ty občas slušný bitky nedokáže říct nic jinýho, než že to je prostě sračka a lepší by bylo, kdyby to vydali jen jako sérii soubojů než jako film. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (8)

  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)
  • Čtyři hlavní hrdinové (až na Whita) pocházejí z MMA nebo UFC, což jsou originální soutěže, kde se zápasí v klecích. (Ouwen)
  • Lyoto Machida, se kterým Case (Michael Jai White) trénuje, vyhrál v roce 2009 divizi ve váze Light-heavyweight pod organizací UFC. (JardaBauer)

Reklama

Reklama