Reklama

Reklama

Nevera po slovensky

(relácia)
Reality-TV
Slovensko, 2011, 50 min

Účinkujú:

Libor Bouček

Obsahy(1)

Čo sa stane, ak sa rozhodnete dať tajne sledovať svojho partnera či partnerku pre podozrenie z nevery? Libor Bouček spolu s tajnými detektívmi odhaľujú doslova holú pravdu. Je vám partner naozaj neverný, alebo jeho srdce a telo patrí skutočne iba vám? Verte, že budete naozaj prekvapení, čo všetko prinesie pravá slovenská reality show! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (8)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Úbohé. Libor Bouček, jeden z najznámejších paroháčov, sa dal nahovoriť na moderovanie lacnej reality show o partnerskej nevere. Ten chalan musí byť blázon, alebo za to zobral nehorázne vysoký honorár. Ale aké by to museli byť peniaze, že pred celým slovenským národom urobil zo seba takéhoto trotla? Každý vie ako skúšal byť dobrým manželom jednej krásnej Slovenke; a každý aj vie ako to dopadlo. No a on sa suverénne vyberie sem ku nám moderovať takýto typ relácie. Odvaha mu teda nechýba; s rozumom to však bude u neho o poznanie slabšie. Veď to si rovno mohol napísať na čelo, že je sprostý somár a na hlavu nasadiť jelenie parohy. Ach, Libor, Libor si Ty ale poriadny… odpad! ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Táto relácia pomohla niektorým ľuďom zistiť, že ich partneri ich podvádzajú, ale nepomohla im vyriešiť tieto situácie a tí ľudia sa len zosmiešnili, stratili dôstojnosť a väčšinou rozišli a rozviedli a ľudia sa na nich škodoradostne zabávali. ()

Reklama

Paity odpad!

všetky recenzie používateľa

Snaha o okopírování nestejnojmenné americké reality-show, která i když blbost, má stále větší šťávu, než tenhle paskvil s "umělcem" Boučkem v hlavní roli. ()

AxelWers odpad!

všetky recenzie používateľa

Pre masochistov ideálne, pre ostatných nechutné. Reality show sa názvom priživuje na známom rovnomennom slovenskom filme, nemýliť si to. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama