Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul rok od jarnej párty v Lake Victoria a krvilačné rybičky so zubami ostrými ako nože opäť pocítili hlad. Húfne sa vydali na dlhú plavbu proti prúdu, ktorej cieľom je nedávno otvorený vodný park Big Wet. Začiatkom leta bude plný krásnych dievčat v bikinách a vyšportovaných svalovcov, ktorí sa budú nadšene vrhať do vody, aby vyskúšali všetky atrakcie a užili si ohromnú zábavu. Na túto letnú pohodu dozerá osobne legendárny David Hasselhoff spolu so sexi plavčíčkami, ktoré sú však väčšmi sexi než plavkyne. Návštevníci aquaparku však netušia, že vo vode ich čaká adrenalínový zážitok, aký by si nedokázali predstaviť ani v tých najdesivejších snoch. Čaká ich totiž boj na život a na smrť! Pod vodnou hladinou na nich číhajú tisícky tých najzúrivejších a najkrvilačnejších piraní, ktoré dychtia po ich mäse a krvi a brúsia si zuby pred veľkou hostinou. Kto zachráni bezradných dovolenkárov a zastaví tieto neľútostné príšery, ktoré terorizujú návštevníkov aquaparku? Bude to neohrozený David Hasselhoff? Dajte sa prekvapiť a zažite viac akcie, zábavy ale aj strachu než v predchádzajúcich dvoch príbehoch filmovej série. (TV JOJ)

(viac)

Videá (28)

Trailer 1

Recenzie (412)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Hoci je to po všetkých stránkach slabšie ako Piranha 3D od Alexa Aju (čo už býva neduhom väčšiny pokračovaní), za seba môžem povedať, že som sa výdatne bavil. Kto trochu pozná tvorbu Johna Gulagera, tak by približne mal vedieť, čo môže očakávať a jeho rukopis je nepopierateľný hlavne pri nekorektnom, krvavom bazénovom masakri vo finále. Ináč je to pohoda; slušivý letný audio-vizuál, adekvátne herecké obsadenie, odľahčené spracovanie a krvavé, perverzné, zábavné, ale hlavne nápadité scénky, ktoré vyžadujú aby divák disponoval aspoň určitým nadhľadom. Takže ma trochu mrzí, že toto bude zrejme jeden z filmov, ktoré tu dostanú až prehnane vyžrať, jednak zo strany premúdrelej užívateľskej elity a ich pseudointelektuálnych výlevov, ako aj zo strany metrosexuálnych nováčikov, zúfalo sa snažiacich zapadnúť a zaujať svojimi pseudovtipnými komentármi. Ale načo to tu vôbec píšem, že? :-) ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Filmy tohto typu sa už dnes dajú robiť iba s humorom. Vidieť hoci polovicu nejakého Mega-šarka v Benátkach je číre zúfalstvo, ale Piraňa 3DD sa aspoň neberie vážne. Divákovi je od začiatku jasné, že všetky tie trápne klišé sú tam zámerne a tragikomický Hoff alebo beznohý Ving Rhames ak aj nerozosmejú, aspoň vyvolajú spokojný úškrn. Dalo sa, aj keď to dokonale nefunguje ani ako komédia, ani ako paródia či pocta alebo horor. Z každého aspoň trochu. ()

Reklama

petero 

všetky recenzie používateľa

Na talent pána Gulagera som si vytvoril názor hneď od jeho prvého ospevovaného nedopozerateľného filmu FEAST a som rád že jeho ďalšie počiny, ako tak sledujem hodnotenia, už tak ospevované nie sú... no ale nepozri si pokračovanie úplnej pecky s takým obsadením. Keby tam nehrala Katrina Bowden a nestrapňoval sa tam David Hasselhoff tak nieje šanca to dopozerať. Záverečné nepodarené zábery alebo čo to bolo sú neskutočne trápne, čiže film má v skutočnosti cca 70min. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Moje fascinace pokleslými žánry byla bohužel ukojena jen zčásti. Vcelku zábavné a sympatické postavy, příjemně mozkovýplachová hudba, vlastně příjemně mozkovýplachový i celý scénář, několik povedených scén a gagů, spousty více či méně vtipných bonusů na závěr, a hlavní hvězda filmu - povislý Hajzlhóf - řádí jako neřízená střela a srší cynickou sebeironií, hodně mě bavil... Ale to hlavní, to, o čem tenhle film měl být, o čem sliboval být, se jaksi nekonalo. Nebo někoho z vás snad uspokojilo ono ubohoučké finále v bazénku s pár mrtvolkami a s triky za pár šlupek? Sakra ten aquapark měl být na břehu jezera a ve vodě tisíce lidí, tohle fakt nemělo šťávu ani grády. A evidentně ani velký rozpočet. Sharknada strkají Piraně hravě do kapsy! ()

Zeck 

všetky recenzie používateľa

"Josh si uřízl penis, protože mi něco vylezlo z vagíny" ... výhradně za tuto hlášku a jednu scénu z Míčem Bukanýrem dávám 2*, jinak to byla vysloveně tragédie, která neměla s nadhledem, natřásajícíma se kozama studentek a vtipem jedničky, vůbec nic společného... Ani ten závěrečný masakr tam nebyl, jediná skutečně povedená scéna byla šukačka, po které následovala již zmíněná hláška zahraná danou protagonistkou s takovou apatií a ledovým výrazem, že mě málem složila z křesla. 3DDD - mnohem více přírodních koz a postavit film na hercích a ne na ochotnících, pak vidím potenciální úspěch. 40%. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (7)

  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v Arizone, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom štáte Severná Karolína. (MikaelSVK)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 11. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené