Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul rok od jarnej párty v Lake Victoria a krvilačné rybičky so zubami ostrými ako nože opäť pocítili hlad. Húfne sa vydali na dlhú plavbu proti prúdu, ktorej cieľom je nedávno otvorený vodný park Big Wet. Začiatkom leta bude plný krásnych dievčat v bikinách a vyšportovaných svalovcov, ktorí sa budú nadšene vrhať do vody, aby vyskúšali všetky atrakcie a užili si ohromnú zábavu. Na túto letnú pohodu dozerá osobne legendárny David Hasselhoff spolu so sexi plavčíčkami, ktoré sú však väčšmi sexi než plavkyne. Návštevníci aquaparku však netušia, že vo vode ich čaká adrenalínový zážitok, aký by si nedokázali predstaviť ani v tých najdesivejších snoch. Čaká ich totiž boj na život a na smrť! Pod vodnou hladinou na nich číhajú tisícky tých najzúrivejších a najkrvilačnejších piraní, ktoré dychtia po ich mäse a krvi a brúsia si zuby pred veľkou hostinou. Kto zachráni bezradných dovolenkárov a zastaví tieto neľútostné príšery, ktoré terorizujú návštevníkov aquaparku? Bude to neohrozený David Hasselhoff? Dajte sa prekvapiť a zažite viac akcie, zábavy ale aj strachu než v predchádzajúcich dvoch príbehoch filmovej série. (TV JOJ)

(viac)

Videá (28)

Trailer 1

Recenzie (411)

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Jednička byla dobrá, ale tohle je blbost nad blbost. Tu jednu hvězdičku si zaslouží jen asi 3 momenty v první polovině, které mě dokázaly pobavit. Jinak to bylo hrozný a čím víc se blížil konec, tím to bylo debilnější a debilnější. Fakt zůstává rozum stát nad tím, co autoři dokáží zplodit. Megatrapných scén přibývá geometrickou řadou a tyto "vtipné" scény můžou pobavit snad jen Amíka s IQ 50. Navíc po režisérské stránce nuda, gore o ničem, příběh o ničem, rozhovory o ničem. Ale na ty trapácký scény prostě nic nemá. Dejvid Hajzlhóf byl vtipnej poprvý a podruhý, ale pak už se zařadil do sraček tohoto dementního výplodu. 25% ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

"Josh si uříznul penis, protože něco vylezlo z mé vagíny." Nelidsky dokonalý David Hasselhoff jako garant zábavy pro druhou polovinu filmu. Ale teď vážně, první díl před dvěma lety byl patřičně hororový, krvavý a místy krutě směšný. Tady je všeho hodně slabá polovina. Příště již prosím nechte Piraně napokoji. PS: Odečtu-li závěrečné titulky a bonusy ve formě např. nepovedených záběrů v nich obsažené tak film trvá 71 minut. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ako čo je moc je moc. Nečakal som nič svetoborné, ale táto zlátanina prekonala všetko čo sa prekonať dalo. V tomto filme nič filmového nehľadajte, ide o zmes nelogicky pospájaných obrázkov, prifarbené 2 tonami nudy a neskutočného zúfalstva. Tých 83 min. som radšej mohol preležať na gauči a počítať muchy na plafóne, bola by to zmysluplnejšia činnosť ako pozerať túto somarinu. Jednú hviezdičku som dal Hasselhoffovi za to, že si dokázal sám zo seba urobiť srandu. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Hoci je to po všetkých stránkach slabšie ako Piranha 3D od Alexa Aju (čo už býva neduhom väčšiny pokračovaní), za seba môžem povedať, že som sa výdatne bavil. Kto trochu pozná tvorbu Johna Gulagera, tak by približne mal vedieť, čo môže očakávať a jeho rukopis je nepopierateľný hlavne pri nekorektnom, krvavom bazénovom masakri vo finále. Ináč je to pohoda; slušivý letný audio-vizuál, adekvátne herecké obsadenie, odľahčené spracovanie a krvavé, perverzné, zábavné, ale hlavne nápadité scénky, ktoré vyžadujú aby divák disponoval aspoň určitým nadhľadom. Takže ma trochu mrzí, že toto bude zrejme jeden z filmov, ktoré tu dostanú až prehnane vyžrať, jednak zo strany premúdrelej užívateľskej elity a ich pseudointelektuálnych výlevov, ako aj zo strany metrosexuálnych nováčikov, zúfalo sa snažiacich zapadnúť a zaujať svojimi pseudovtipnými komentármi. Ale načo to tu vôbec píšem, že? :-) ()

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

"Filé a film-salát bramborový, piraňa u telky v křesle si hoví. Na souš když vylezla, do 3D dolezla, boty si koupila, zkrátka ženská... hýřivá, hubatá, suchozemská." Moje duše ekologa a militantního ochránce přírody pláče. Dvě kikiny v bikinách mou nebohou rybičku, půlmetrovou piraničku, rozmlátily naplacato, placatým kamenem. Potvory jedny! To mě natolik rozrušilo, že jsem filé, připravené k obalování ve strouhance, omylem začal naklepávat paličkou. Ale moje chyba, nemám u vaření čumět na film. Čili oběd v prdeli, piraňa zakousnutá tamtéž (při ošukávání trysky ve vířivce) a jen průměrný zážitek při návštěvě zubatého a hanbatého topless aquaparku. Sice velké stádo koziček, popásaných vrásčitě kozatým starým kozlem (autogram od Fishhunter Hasselhofa mám, podepsal se mi na... harpunu), plus kvalitní gore, nahoře i dole - tam zejména, viz scéna aka  Zubatá pipinka, ale celkově jen kupa vršených gagů a vtípků, sympatická a aromatická asi jako hromada rybích vnitřností. Nicméně, když je hlad... zasytí i pobaví. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (7)

  • Film byl časopisem Cinema označen za jeden z nejhorších snímků roku 2012. (*Elfík*)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v Arizone, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom štáte Severná Karolína. (MikaelSVK)
  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)

Reklama

Reklama