Reklama

Reklama

Alcatraz

(seriál)
  • USA Alcatraz
Trailer
Akčný / Mysteriózny / Thriller
USA, 2012, 9 h 19 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrajú:

Sarah Jones, Jorge Garcia, Jonny Coyne, Parminder Nagra, Sam Neill, Leon Rippy, Jason Butler Harner, Robert Forster, Samuel Patrick Chu, Greyston Holt (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

21. března 1963 byl Alcatraz oficiálně uzavřen a všichni vězni byli odvezeni z ostrova. Tak alespoň zněla oficiální zpráva. Ve skutečnosti 302 vězňů zmizelo ze svých cel beze stopy, jako by se vypařili a dodnes o nich nikdo neslyšel. Vzhledem k tomu, že se pohřešovala banda hrdlořezů, nikdo se jejich zmizením nepotřeboval moc zabývat a vše bylo zameteno pod koberec jako jedna z mnoha nevysvětlitelných událostí. Celá věc upadla v zapomnění, až do chvíle, než o několik desítek let později, v dnešním San Francisku, jeden z vězňů nezačal zabíjet lidi. A vypadá tak jako by nezestárl ani o den. (3DD!3)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (170)

Fanucci 

všetky recenzie používateľa

Naprostý, totální průměr. Hlavní linka příběhu (samozřejmě ta najzajímavější) se rozplétá bolestně pomalu a člověku se na její rozplétání nechce čekat. Jednotlivé díly jsou totiž šablonovité a nudné. Jednání záporných postav, které se vrátí z minulosti do budoucnosti (samo o sobě píčovina jak vrata), je totiž tak dementní, že jsem seriál přestal sledovat. V každém díle se totiž alcatrazový zločinec nechá chytit na věc, kterou dělal před tím než ho zavřeli. Úplně každý. Seriálu chybí invence, nápad, překvapení. Je prostě úplně zbytečný... ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Alcatraz ma odjakživa fascinoval, no tento seriál určite o dosť menej ako slávna väznica. Prvé diely, ktoré prišli so zaujímavým nápadom ešte ušli, s neskoršími dielmi však kvalita mierne klesala a aj logika dostala pekne zabrať. Okrem ústredného policajného tímu zloženého zo Sama Neilla, Huga z Nezvestných a sympatickej Sarah Jones potešilo aj pár flashbackov s návratom do čias fungovania Alcatrazu. Vo výsledku nakoniec asi len priemer, no aj tak neľutujem že som seriál videl. 55% ()

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

po 10tich epizodach som dal 2 hviezdy. Po poslednej epizode dviham na 3. Za co si ten serial zasluzil hviezdu naviac ? Za odkazy na Bullitta. Najskor som si myslel ze to bude len San Francisco a Mustang GT390 z roku 68. Posledny diel vsak vo mne vyvolal skvely pocit a usmev na tvari kvoli odkazu na najlepsiu nahanacku v historii kinematografie ktora bola vo filme Bullitt. Presne tak ako tam sa v poslednom diely nahana Dodge Charger a Ford Mustang (samozrejme nove) a jednotlive strihy a sceny sa az privelmi podobaju s Bullittom aby to bola nahoda. Takze po prvej serii hodnotim 3 hviezdami... mozno trosku neobjektivne ale cert to ber :) ()

jolanek 

všetky recenzie používateľa

Zo zaciatku sa mi pacila myslienka, obsadenie, namet, prostredie, caro neznameho... no ale s odstupom casu musim povedat ze tento serial je FIASKO! Az mam pocit ze tvorcovia sa nam smeju do ksichtu! Naivne sceny, dementne riesenia, vsetci su dementni len hlavni hrdinovia nie. Vsetko sa toleruje, zakony neplatia, logika ide bokom.... tvorcovia nas fackaju, stia nam do tvare a my si to nechame... totalne som znechuteny. dnesny diel bol asi posledny ktory som pozrel. ()

Galéria (123)

Zaujímavosti (7)

  • Každá epizoda je pojmenována podle vězně či dozorce, jehož případ se v daném dílu právě probírá. (W-e-n-d-a)
  • Jméno ostrova Alcatraz vzniklo z původního španělského názvu Isla de los Alcatraces, což v překladu znamená „ostrov pelikánů“. (Ainy)
  • Ve scéně v 1. epizodě, kdy si jde Jack Sylvane (Jeffrey Pierce) vyzvednout zbraň, si chlapec za stolem čte knihu "Under the dome" od Stephena Kinga. (starblade)

Súvisiace novinky

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené