Reklama

Reklama

Life Cycles

Trailer
Dokumentárny / Športový
Kanada, 2010, 47 min

Videá (1)

Trailer

Recenzie (85)

triatlet 

všetky recenzie používateľa

Expediční kamera - kino Dukla : pestrobarevná mozaikovitá koláž reklamního charakteru opěvuje kolo o něco atraktivněji než Jan Kollár v sonetu ze sbírky Slávy dcera. V druhé polovině se cyklomotiv částečně prolíná s ekologickou myšlenkou filosofického podtextu. ()

Furmi 

všetky recenzie používateľa

Konečne niekto stvoril i niečo umelecké na úkor komerčnosti (i keď v tomto prípade je zachované asi oboje). Prekrásne zábery ktoré som miloval okorenené uchu lahodiacou hudbičkou. Nieje čo vytknúť, nechýba ani skrytá pointa (bicykle niesú všetko o čo v tomto dokumente ide). Hviezdu odoberám za pokrytectvo ktoré tu bolo vyobrazené v podobe kritizovania ničenia prírody človekom a pritom je kopisko lesov a podobných prírodných plôch zničených práve dráhami pre downhill. 80% ()

Reklama

MTHRFCKR 

všetky recenzie používateľa

Největší zklamání Expediční kamery 2012. Přes 40 minut z počátku líbivých obrázků, které po několika minutách už začnou lézt na nervy. Celý dokument mi přišel spíše jako krátký vlastivědný film plný krásných přechodů a proměn přírody v průběhu kalendářního roku doplněný sem tam nějakým tím trikem na kole. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

V prvom rade - inak ako vo Full HD nemá zmysel tento polodokument pozerať. Vizuálne je to totiž neuveriteľné žrádlo, ktoré by som púšťal v obchodoch s televízormi ako prezentáciu HD obrazu. Každý záber je perla a hudba všetky tie neskutočne precízne zrežírované a natočené scény geniálne podfarbuje. Komentár dojem neustálou glorifikáciou bicykla ako najlepšieho vynálezu všetkých čias trochu zhadzuje, no takto opojený audiovizuálnou stránkou som ešte nebol a tak musím ísť s hodnotením na plný počet. A to nie som nijaký fanúšik bicyklovania. 9/10 ()

fructic 

všetky recenzie používateľa

Sice to nebyla žádná exhibice nejlepších bikerů, kteří by ukázali své "the best of...", a nešlo vlastně ani tak o to ježdění na kole, jak jsem čekal, ale za to mě tento film překvapil neuvěřitelnými záběry. Filmařský tým moc dobře věděl, jak a čím zaujmout diváka a to nejen diváka "bikera", ale i obyčejné lidi, kteří zůstanou s úžasem hledět na ty parádní snímky zkombinované s efekty. Těm, kteří byli zklamáni tím, že si neužili schopností pravých bikerů, doporučuji shlédnout sérii New World Disorder a ROAM. Já jsem si osobně podívanou moc užil. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

  • Na rozdiel od ostatných mountainbikeových filmov bolo k Life Cycles špeciálne skomponovaných sedem skladieb, vďaka ktorým sa mohli jednotlivé sekcie upraviť presne ako bolo zapotreby. (Eoin)

Reklama

Reklama