Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deanna a Danielle Warrenové sú síce na pohľad nerozoznateľná jednovaječné dvojičky, povahovo sú však úplne rozdielne. Deanna je ctižiadostivá energická právnička, usilovne pracujúca na tom, aby sa stala spoločníčkou firmy a na mužov a vzťahy jej čas neostáva. Daniella je cukrárka, sníva o vlastnom obchode, ale nemá odvahu sa do projektu pustiť. Rovnako má panickú hrôzu z vážnych známostí v obave, že ju každý nápadník skôr alebo neskôr opustí, tak ako ich otec opustil matku. Sestry spoločne pripravujú veľkolepú slávnosť pre prarodičov, ktorí budú oslavovať päťdesiate výročie svadby, a pretože kedysi nemali peniaze na oslavu, mienia im to teraz vynahradiť. Problém je v tom, že ani jedna nemá nikoho, kto by ju sprevádzal. Začnú sa teda rozhliadať a Deanne nečakane natrafíí na atraktívneho a milého architekta Tatea Kelleyho. Danielle sa rozhodne zabojovať vo veľkej pekárskej súťaži a získať tak peniaze potrebné na otvorenie vysnívaného obchodu. Pritom sa zoznámi s príťažlivým, zábavným a inteligentným mužom. Zdá sa teda, že problémy so sprievodom budú vyriešené. Ale len do chvíle, keď prekvapené ženy zistia, že sa obe zoznámili s rovnakým mužom. Rovnako prekvapený muž pochopí, že "D" sú sestry a nie jedna nestála kráska. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (13)

strelenaL 

všetky recenzie používateľa

Průměrná komedie se šťastným koncem. Pokud si chcete o víkendu odpočinout po dobrém obědě a k tomu semtam schrupnout na pár minut, u tohodle filmu máte šanci. Protože i kdyby jste opravdu usnuli a ztratili tak nit v příběhu vůbec to nebude vadit. Každý totiž vydedukuje jaký film bude mít konec. hlavní twins dvojčátka v podání Tii a Tamery Mowry ukazují že jsou to herečky dobře vybrané pro tento film. Né že by postrádala jedna ze sester nějaký glamour a vtip, ale myslím si, že ukáže čas jestli najdou jiné uplatnění než film, který nenadhne ale neurazí. Proto hodnotím 3*. ()

Amper01 

všetky recenzie používateľa

Né moc zrovna qalitní provedení, přesto neokoukaně nápadité. Dal bych 3 a půl hvězdičky. Za sympatické herce zaokrouhluji nahoru. ()

haWranka 

všetky recenzie používateľa

Není to nijak originální, není to ani vtipný a ani romantický. Hlavní hrdinky jsou nevýrazný a celá jejich rodina je neskutečně protivná. Jedinej sympaťák byl ten opravář aut. Nemám ale tušení, jak se jmenoval, to mi za zapamatování nestálo. Stejně jako tenhle film... ()

Renie42 

všetky recenzie používateľa

Příjemná komedie o dvojčatech a jednom muži a trampotách s hledáním partnera. Oddechový film, který mě nijak nepřekvapil, ani nezahanbil. ()

cachanell 

všetky recenzie používateľa

Dvojčata a jeden muž , a TV film romantický - nic víc se nemusí dodávat. Vcelku se člověk podívá a dodívá, pak už nemusí více. ()

Reklama

Reklama