Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deanna a Danielle Warrenové sú síce na pohľad nerozoznateľná jednovaječné dvojičky, povahovo sú však úplne rozdielne. Deanna je ctižiadostivá energická právnička, usilovne pracujúca na tom, aby sa stala spoločníčkou firmy a na mužov a vzťahy jej čas neostáva. Daniella je cukrárka, sníva o vlastnom obchode, ale nemá odvahu sa do projektu pustiť. Rovnako má panickú hrôzu z vážnych známostí v obave, že ju každý nápadník skôr alebo neskôr opustí, tak ako ich otec opustil matku. Sestry spoločne pripravujú veľkolepú slávnosť pre prarodičov, ktorí budú oslavovať päťdesiate výročie svadby, a pretože kedysi nemali peniaze na oslavu, mienia im to teraz vynahradiť. Problém je v tom, že ani jedna nemá nikoho, kto by ju sprevádzal. Začnú sa teda rozhliadať a Deanne nečakane natrafíí na atraktívneho a milého architekta Tatea Kelleyho. Danielle sa rozhodne zabojovať vo veľkej pekárskej súťaži a získať tak peniaze potrebné na otvorenie vysnívaného obchodu. Pritom sa zoznámi s príťažlivým, zábavným a inteligentným mužom. Zdá sa teda, že problémy so sprievodom budú vyriešené. Ale len do chvíle, keď prekvapené ženy zistia, že sa obe zoznámili s rovnakým mužom. Rovnako prekvapený muž pochopí, že "D" sú sestry a nie jedna nestála kráska. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (13)

strelenaL 

všetky recenzie používateľa

Průměrná komedie se šťastným koncem. Pokud si chcete o víkendu odpočinout po dobrém obědě a k tomu semtam schrupnout na pár minut, u tohodle filmu máte šanci. Protože i kdyby jste opravdu usnuli a ztratili tak nit v příběhu vůbec to nebude vadit. Každý totiž vydedukuje jaký film bude mít konec. hlavní twins dvojčátka v podání Tii a Tamery Mowry ukazují že jsou to herečky dobře vybrané pro tento film. Né že by postrádala jedna ze sester nějaký glamour a vtip, ale myslím si, že ukáže čas jestli najdou jiné uplatnění než film, který nenadhne ale neurazí. Proto hodnotím 3*. ()

Amper01 

všetky recenzie používateľa

Né moc zrovna qalitní provedení, přesto neokoukaně nápadité. Dal bych 3 a půl hvězdičky. Za sympatické herce zaokrouhluji nahoru. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama