Reklama

Reklama

Popoluška na snowboarde

  • Slovensko Kočka na snowboarde (viac)
Trailer

Krásna Kim (Felicity Jones) kedysi bývala šampiónkou v skateboardingu, teraz ale smaží hamburgery a snaží sa uživiť seba a svojho otca. Čoskoro sa na ňu usmeje šťastie v podobe práce v luxusnej horskej chate v Alpách. Kim je spočiatku zmätená bizarnosťou nóbl sveta, ktorý je plný prvotriedneho šampanského, majestátnych hôr a po pás hlbokého prašanu. Potom ale objaví snowboarding a s ním úplne nový svet. Ukáže sa, že Kim je prirodzený talent, a tak začne čoskoro trénovať na súťaž organizovanú pri príležitosti ukončenia sezóny. Má jedinečnú príležitosť vyhrať poriadnu sumu peňazí. Lenže predtým, než sa znovu stane šampiónkou, musí prekonať svoje obavy ... a tiež zistiť, ako sa veci majú s Jonnym (Ed Westwick), sympatickým, avšak evidentne nedostupným synom jej šéfa. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (134)

Kamca_ 

všetky recenzie používateľa

Tak nějak jsem od toho čekala víc než jsem dostala. Dost mi vadilo, že na britský film to těžilo hodně z americké trapnosti a nereálnosti. Když jsem zjistila, že je to britský film, tak jsem si myslela, že to bude víc jako Anglie. Ještěže tam bylo moje milované Tyrolsko a bylo na co se koukat. A herci se mi taky vcelku líbili. A není moc reálný, aby se hlavní hrdinka naučila za tak krátkou dobu perfektně snowboardovat, když na horách nikdy před tím nebyla a na snowboardu nikdy nestála. Hory znám moc dobře, takže vím, jak to chodí. První hodinu filmu jsem se trochu nudila, ale v poslední půl hodině se to malinko zlepšilo. Stejně to ale nebude na víc než na 60%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Jaká je pravděpodobnost, že se do sympatické poskakovačky na prkýnku zakouká šarmantního boháč? V běžném životě v podstatě nulová a ve filmu takřka stoprocentní. Takže kdyby nebyly záběry Alp tak fascinující, kdyby Bill Bailey nesváděl dokonalý souboj s mikrovlnkou a kdyby se Bill Nighy nepředvedl jako pohodový řešitel problémů, tak by tento snímek ode mne patrně dostal naloženo za žánrovou nudu. ()

Reklama

4abc4 

všetky recenzie používateľa

Film jsem chtěla shlédnout jen proto, že zde hraje můj oblíbený herec Ed Westwick, ale nakonec jsem byla mile překvapena. Je to trochu klišé, ale i tak se mi bláznivý seveřan, typická načinčaná blondýna s trochou rozumu, pohledný mladý zbohatlík a jeho povedená rodinka a chytrá a talentovaná dívka z fastfoodu v prostředí nádherných Alp líbili. Je to přesně ten typ filmu, kdy člověk nechce moc přemýšlet nad zapleteným dějem a tím kdo, proč a s kým co dělal a nedělal, ale jen si oddechnout. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

V rámci žánru v podstate bez výhrad, hlavná babenka sympatická, jej kamarátka sexy, budúci frajer je pán dokonalý a filmového fajnšmekra poteší prítomnosť dvoch Billov - Nighyho (ten je tu fakt na skok) a Baileyho (tiež malá rola). Príbehovo je to samozrejme veľmi naivné, nič takéto by sa v reálnom svete nikdy nestalo (upratovačka by nezbalila mladého milionára a ani by nevyhrala snowboardovú súťaž tri mesiace od svojej premiéry na doske), ale v rozprávkach je všetko možné. Vďaka sympatickým postavám (všetkým) a peknému prostrediu nakoniec solídne tri hviezdy. 6-/10 ()

Destinytte 

všetky recenzie používateľa

Už tak nějak klasický příběh lásky - Jonny je boháč, má skvělou přítelkyni, se kterou tvoří dokonalý pár a chystají se vzít a do toho je tu Kim, chudá, obyčejná holka, trochu trdlo, která pracuje pro Jonnyho otce. Každého asi napadne, jak to dopadne. Film má plus za prostředí, do kterého byl zasazen a za to, co bylo "kolem", jako jízda na snowboardu a sem tak nějaká vtipná scéna. A největší plus je tu za Jonnyho, kterého hraje Ed Westwick, tomu nejde odolat. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (19)

  • Vo filme sa predstavila profesionálna snowboardistka Tara Dakides. Prvýkrát sa začala angažovať v lete 2009 a cítila sa „extrémne polichotená a zároveň vystrašená“ z toho, že sa má reálne objaviť vo filme. (Arsenal83)
  • Ed Westwick zobral úlohu Johnnyho, pretože sa mu páčila myšlienka hrať "pekného chlapa" a precvičiť si lyžovanie. O filme povedal: "Je to návrat k takému druhu anglickej komédie, na ktorej som vyrastal. Má prvky Richarda Curtisa a klasický anglický humor, čo je skvelé." (Arsenal83)
  • Film bol jednou z niekoľkých ponúk od Toma Williamsa producentke Harriet Rees na Medzinárodnom festivale scenáristov v roku 2007, ktorá si tento scenár nakoniec vybrala. (Arsenal83)

Reklama

Reklama