Reklama

Reklama

You Wont Miss Me

Trailer

Obsahy(1)

"Keď ste malí, všetko vypadá také pekné, že si ani neuvedomujete, aké je to dobré. Až keď vyrastiete, zistíte, že všetko naokolo je tak veľmi prehnité! Dokonca i mama vyzerala ako lepšia, než v skutočnosti.''
Príbeh Shelly Brownovej (Stella Schnabel), mladej herečky, ktorá po tom, čo ju prepustia z psychiatrickej liečebne, nemá veľa práce. Chodí na mizerné výberové konania do hrozných filmov, občas na nejakú párty, kde si užije náhodný sex, a na konkurzy pre prácu vo fastfoodoch. Shelly je neprispôsobivá a to, čo si myslí, z nej v okamihu vyjde. Pre svoju úprimnosť sa ocitá v množstve konfliktných situácií, v ktorých je niekedy veľmi ťažké uhádnuť, či svoje problémy iba hrá, alebo je naozaj taká frustrovaná a na dne... (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (1)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Na toto treba mať náladu. Musíte byť totiž veľmi v pohode, aby ste mali chuť počúvať kecy niekoho iného, ktoré sa vám budú stopercentne zdať oničom. Celý film som si stiahol iba kôli mojej favoritke Grete Gerwig a ona nikde! Až takmer na úplnom konci sa mihla na jednom výberovom konaní do nejakého filmu. A dokonca sa tam mihol i Joe Swanberg. Vlastne... ich sa tam mihlo viacej- tých low budget indie známych filmových postavičiek... ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama