Reklama

Reklama

Vor

(amatérsky film)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Horor
Česko, 2007, 23 min

Obsahy(1)

Drama čtyř mladých lidí vydaných napospas neznámému zlu. Na motivy povídky Stephena Kinga. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (2)

tron 

všetky recenzie používateľa

Myslel som, že to bude „srandička“, no pozitívne ma prekvapili už úvodné titulky: pochmúrna atmosféra (desivej jesene uprostred prírody s obrovským jazerom) je prekrásna a musí pohladiť dušu každému, kto rád chodí do hory. Snímka netrvá ani 30 minút, takže napriek katastrofálnym hereckým výkonom a bizarnej erotickej pasáži (v spodnom prádle) nenudí. Či tvorcovia požiadali Stephena Kinga o predaj autorských práv alebo nepožiadali, riešiť, pre ich dobro, radšej nebudem (navyše pochybujem, že by predal, keďže poviedka „Plť“ už raz sfilmovaná bola - v CREEPSHOW 2). ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Jak píše tron - úvodní atmosférické záběry zamlženého jezera v lesích navnadily, ale pak dorazili "herci" a rozpoutali antiherecké peklo. A ty počítačové triky to dorazily. Škoda, obzvlášť když měli tvůrci oporu v silné předloze krále hororu (ale taky jsem jednou adaptoval Kingovu povídku a dopadlo to podobně). ()

Reklama

Reklama