Reklama

Reklama

Lovecká sezóna 3

  • Česko Lovecká sezóna 3 (viac)
všetky plagáty
Trailer 2

Boog, Elliot a všetci ich priatelia z lesa sa vracajú v novom, doteraz najdivokejšom a najchlpatejšom dobrodružstve, ktoré ich zavedie do veľkého špičkového cirkusu. Nadišla doba pre každoročnú pánsku dovolenku, ale ani jeden z Boogových priateľov si nenašiel čas, preto sa Boog rozhodol vyraziť sám. Pri náhodnej návšteve cirkusu si Boog vymení miesto s cirkusovým grizlym, ktorý je mu k nerozoznaniu podobný. Keď sa ale cirkus začne chystať na návrat do Ruska, pre Elliota, veveričku McSquizzyho, klobásky a zvyšok bandy začína závod s časom, aby zachránili Booga skôr, než bude neskoro. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (94)

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Takúto homosexuálnu rozprávku, s tak výrazným gay posolstvom som hádam ešte nevidel. Baby ničia partiu, a nieje nič lepšie, ako uzavretá pánska jazda v lese. A ak aj na vás letí nejaká, respektíve jediná superkočka široko ďaleko, nechajte ju riadne oplieskať o zem a pokračujte v homopáre s lamou, mimochodom tak isto so stejným pohlavím. Ak si už zo začiatku uvedomíte tento fakt, čo vo vás môže zbudiť čo i len jednu kladnú reakciu na film? Vydarených fórov tam ozaj nieje na potkýnanie animácia už v súčastnosti tak isto veľmi neohúri, tak potom čo? Tak ako to býva viac menej zvykom pokračovania majú výrazne klesajúcu tendenciu. Lovecká sezóna nieje výnimkou. Jednotka bola dobrá, dvojka na seba nenechala dlho čakať a trojka je zbytočná. 1* za králiky, ktoré sú tu asi najvtipnejšie je až až. ()

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Neviem prečo, pre koho a hlavne načo sa točil tretí diel Loveckej sezóny. Prvý diel bol dobrý - docela som sa bavil, druhý diel bol nesmierne nudný a tretí.... Hlavným problémom bol scenár a hlavne dejová línia ktorá sa točila prakticky stále okolo medveďa Booga. A práve vedľajšie postavy ako napr. bobor, dikobraz alebo veverica boli tým dôležitým a vtipným článkom ktorý zdobil prvú časť. Tu nedostávajú skoro žiadny priestor čo je hlavným problémom trojky. Nové postavy ako pľujúca lama ,alebo medvedica sú trápne, nevtipné a vrcholne nesympatické. Dokonca ani animácia nebola bohviečo a taká príroda (hlavne stromy) doslova odfláknutá. Teraz sa ani nečudujem ,že film išiel rovno na DVD. Pokiaľ bude štvorka, tak dúfam že o tom ako sa chudáci zajaci pomstia všetkým zvieratám za to čo s nimi robia. Svine! ()

Reklama

Gerret 

všetky recenzie používateľa

Kvalita celé série postupně klesá, to je docela škoda. První díl se mi líbil tak na 3*, byl vtipný, pěkný příběh, ale tenhle díl už skoro nestojí za zmínku, usmál jsem se tam jen jedný scéně se zvedačkou. Jinak za celý film nic co by mě zaujalo nebo rozesmálo. Mělo to na víc. Doufám, že čtvrtý díl (jestli ještě vůbec bude) si vylepší reputaci. Hodnocení 40%. ()

LencaN 

všetky recenzie používateľa

Trojka se mi každopádně líbila víc než dvojka. Nebylo to tolik upovídané, animace pořád stejná, vtípků víc, ale jednička stejně byla nejlepší z celé trilogie. Sice se setkáváme se známou bandou lesních a karavanových zvířátek, ale tady v té trojce už mi přišlo, že už skoro neví coby, že už scénáristi mleli z posledního. Ale přesto Fifi nezklamal a zajíčci byli bombastičtí jako vždy. ()

bloodline 

všetky recenzie používateľa

Na "jednotke" som sa v kine dosť dobre zabavil, na "dvojke" som v kine zaspal, pri "trojke" som zaspal tiež... Doma... Prosím, už nepokračujte s Loveckou sezónou!!! Lamu by som najradšej ugriloval už na začiatku filmu a všetko ostatné pôsobilo bez kúsku nápadu a trápne. Myslím si, že ani deti už nie sú také blbé, aby mali na toto "žalúdok". Jednu * dávam Boog-ovi, lebo mi pripadal ako jediný normálny (v rámci možností) a najmenej trápny. Ďakujem, už stačilo! ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • Film měl premiéru nejdříve v ruských kinech 21. 10. 2010 a pak v USA 25. 1. 2011. (Terva)

Reklama

Reklama