Reklama

Reklama

Bakuman.

(seriál)
Japonsko, (2010–2013), 30 h (Minutáž: 24 min)

Predloha:

Takeši Obata (komiks), Cugumi Óba (komiks)

Hudba:

Audio Highs

Hrajú:

Ajako Kawasumi, Džun'iči Suwabe, Nobuhiko Okamoto, Aja Suzaki, Takehito Kojasu, Kendži Hamada, Emiri Kató, Acuši Abe, Satoši Hino, Ajumi Fudžimura, Saori Gotó (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(75)

Když se Moritaka vrátí do školy pro svůj zapomenutý sešit, čeká tam na něj Akito, nejlepší student, který má sen stát se spisovatelem manga. Akito mu prozradí, že věří, že dívce, kterou Moritaka kreslí, se také líbí a snaží se ho přesvědčit, aby k jeho příběhům kreslil manga. Akito mu vrátí sešit se slovy, aby si to rozmyslel. Později tentýž den se oba setkají u Azuki Miho (dívka, která se Moritakimu líbí) a zjistí, že její sen je zahrát si v anime. Všichni tři se dohodnou, že až se z jejich manga stane anime, tak Azuki Miho bude namlouvat hlavní hrdinku a z Moritakaho vypadne, že by chtěl, aby si ho Azuki vzala. (tbol)

(viac)

Recenzie používateľa Five By Five k tomuto seriálu (3)

Bakuman. (2010) 

Zaujímavý nápad, príjemná hudba, pekná grafika, sympatické postavy... Plný počet nedávam len pre pár kozmetických chýb v príbehu a že to nie je ani niečo, čo by som chcel pozerať znovu a znovu, dokola... ()

Season 2 (2011) (S02) 

Pri sledovaní tohoto anime mám vždy nutkanie prestať byť neetom a začať sa o niečo snažiť... Napínavé, realistické - okamžite ma vtiahlo do deju a už nepustilo... Opäť sa im po pár problémoch podarilo vytvoriť mangu, ktoré by som si aj ja rád prečítal... Stále to nie je niečo, čo by som chcel pozerať znova a znova, OP a ED som preskakoval - no napriek tomu tentoraz plný počet... ()

Season 3 (2012) (S03) 

Dve nové postavy v prvej polovici mi naozaj pili krv a trochu som sa bál, kde to celé povedie, no to by nebol Bakuman... Proste chceli človeka už od začiatku napínať... Druhá polovica však nemala chybu a záver úžasný... Zdá sa, že táto séria je už posledná, ale som rád, že si autori zobrali príklad zo sami seba a ukončili to ako masterpiece... Zo 75 časťami asi najdlhší anime seriál, aký som pozeral - dúfam, že mu tento rekord dlho vydrží - ale neľutujem ani jeden diel... 10* ()

Reklama

Reklama