Reklama

Reklama

Čeľuste 3D

  • Slovensko Noc žraloka (viac)
Trailer

Horúce flirtovanie a bezhraničná nekonečná zábava – nejako tak si Sara (Sara Paxton) a jej spolužiaci predstavujú dokonalý letný párty-víkend v prázdninovom domčeku jej rodičov na malom ostrovčeku v slanom louisianskom jazere Morris. Nálada je skvelá, voda lákavá, a tak asi neprekvapí, že sa priatelia krátko po príchode aj s wakeboardmi nadšene vrhnú do vĺn. Lenže nadšenie všetkých razom opustí, keď futbalová hviezda Malik (Sinqua Walls) precení svoje sily, zraní sa a krátko nato sa na súš doslova vytacká – bez ruky! Jeho viditeľne otraseným a patrične zdeseným priateľom neostáva nič iné, ako naložiť ho do malého motorového člnu a uháňať na pevninu do nemocnice. Až na vode si, žiaľ, uvedomia, že nešlo o nehodu a že v temnote kdesi hlboko pod hladinou na svoju príležitosť striehnu nemilosrdní krvilační predátori! Presnejšie, obrovské vražedné žraloky, ktoré ich môžu za pár sekúnd roztrhať na márne kúsky. Zúfalý boj o holý život sa začína... (TV Markíza)

(viac)

Videá (11)

Trailer

Recenzie (256)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Jasné, že je tam kopa klišé a zopár trápností, ale inak je to v rámci žánru pohodovka. Podobne ako pri HADOCH V LIETADLE sa tvorcovia pohrávajú s viacerými druhmi, čo je osviežujúce a pár killsov je tak prostoducho priamočiarych, že vyznievajú geniálne. Prsia ani veľa krvi nečakajte, ale ako letná oddychovka so zabávajúcou sa partiou je to znesiteľné... Koniec koncov Ajova PIRAŇA nemala o nič lepší scenár, len pár pornoherečiek naviac... Ak chcete niečo vážnejšie, pozrite si ÚTES SMRTI... ()

Ozo odpad!

všetky recenzie používateľa

Po delší době poctivej odpad! Já vim, měl jsem to čekat a vůbec se do toho nepouštět, když já ale ty "rybišky" mám tak rád. Tohle je ale tak neskutečně stupidní film, až si říkám, jestli to nebyl záměr a neměla to být parodie, na což se ale film tváří příliš vážně. Takže fakt nevim. Jestli ale máte chuť na takový scénáristický pecky, jako když černej borec půl dne krvácí z uhryznutý pazoury, načež se zvedne, zapálí oheň, do zbývající pracky vezme oštěp a jde pomstít svoji starou, tak s chutí do toho ;) ()

Reklama

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

Nerozumiem niekoľkým veciam. Napríklad prečo sa film nazvaný Shark Night 3D odohráva prakticky celý za bieleho dňa, alebo prečo krvilačný žralok napadáva svoje ľudské obete v riečnych kanáloch a na jazere. Netuším odkedy žije žralok v sladkých vodách! Skrátka bol som z toho úplne zmagorený aj vydesený, takže niektoré informácie ohľadne tohto "sladkovodného" živočícha som si musel overiť v príslušných encyklopédiách. Noc žraloka 3D je pre divákov, ktori nevideli Čeluste, vlastne sa nedá porovnať ani s Piraňou 3D, svojou kvalitou sa blíži skôr žraločím hororom ako Megelodon. ()

Sobis87 

všetky recenzie používateľa

S ratingem PG-13 takový film dočista postrádá smysl, leda by se jednalo o biják na úrovni Spielbergových Čelistí...a těm Noc žraloka 3D nesahá ani po kotník. Na opačné straně spektra je pak záměrně pokleslá Piraňa 3D, která je zábavná právě svou krvavostí a nekorektností. Takže v tomhle případě pokleslé žánrové atrakce nulové (z jedné urafnuté ruky se fakt nepo...), napětí dočista nefunkční a to všudypřítomné 3D už opravdu otravné - vlastně se z něho už stal standard, tak by ho konečně mohli přestat cpát do názvů, jakoby se jednalo o nějaké pouťové atrakce (ačkoliv ono to vlastně v případě některých kravin není až tak daleko od pravdy...smutné). ()

jonyyy 

všetky recenzie používateľa

Po prvním zkouknutí traileru byl pro mě Shark Night jeden z nejočekávanějších hororů roku. S prvními recenzemi mé nadšení klesalo, ale stále jsem se těšil. Musím uznat, že je to opravdu hloupá ptákovina a že z prvního setkání s digitálními, nepřirozenými žraloky jsem měl celkem šok. Ale naštěstí mě film potkal v takové unavené, pohodové náladě, tak jsem jen bezmyšlenkovitě seděl a koukal. Nakonec se mi to celkem líbilo, tyhle teen vyvražďovačky u vody fakt můžu (hambařin a krve teda ale mohli přidat), revenge námět mě zaujal a hlavně jsem si zamiloval to prostředí jezera. 70% ()

Galéria (72)

Zaujímavosti (11)

  • Je možné všimnout si, že během Sářiny (Sara Paxton) resuscitace zmizely z Nickových rukou (Dustin Milligan) výrazné zarudlé otlaky z předchozího připoutání. (Conspi)
  • Ve scéně předtím, než do místnosti vstoupí Malik (Sinqua Walls), hrají Gordon (Joel David Moore) a Nick (Dustin Milligan) hru „Halo Reach“. (StrYke)
  • Šerifův popis Žraloka tygřího (Galeocerdo cuvier), jednoho z nejagresivnějších druhů žraloka vůbec, během scény, v níž potápí svázaného Nicka (Dustin Milligan) do žraločí nádrže, se neshoduje se žraloky umístěnými v nádrži, kterými jsou tzv. Žraloci tygří píseční (Carcharias taurus). Ti se svou průměrnou 3 až 3,5metrovou délkou a tlamou plnou zlověstných zubů vypadají sice zlověstněji, ale nejsou člověku nebezpeční a jsou jedním z nejčastěji chovaných zraloků. (Conspi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené