Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkovia 3

  • Česko Alvin a Chipmunkové 3 (viac)
Trailer 2

Tentoraz naši starí známi vyrážajú užiť si vianočné prázdniny na luxusnú zaoceánsku výletnú loď plnú dovolenkárov, ktorú svojimi výčinmi dokážu zakrátko obrátiť celkom naruby. Chipmunkovia a Chipettky stvárajú na parníku jedno huncútstvo za druhým a spestrujú tak vianočnú plavbu po mori nielen sebe, ale aj všetkým ostatným pasažierom. Všetka zábava sa končí vo chvíli, keď stroskotajú na opustenom ostrove, z ktorého, ako sa zdá, niet úniku. Čoskoro sa však ukáže, že ostrov nie je až taký opustený, ako spočiatku vyzeral. Alvin a jeho priatelia aj tu stretnú nového kamaráta! Spoločné dobrodružné putovanie po ostrove prinesie všetkým mnoho zábavy, ktorá vyvrcholí obrovským prekvapením. (TV JOJ)

(viac)

Videá (24)

Trailer 2

Recenzie (117)

MikeCool odpad!

všetky recenzie používateľa

Ach můj bože! Něco tak trapného už jsem dlouho neviděl. První díl Chipmunků byl docela dobrý, řekl bych až lehce nadprůměrný, ale s přiděláním dalších dílů to šlo z kopce a tímto třetím dílem to totálně pohnojili. Chvílemi jsem se snad styděl více, jak samotní herci (viz. David Cross). Příběhově o ničem. ()

BoncheR 

všetky recenzie používateľa

Nebolo to dobré...uznajme si. Nebolo to ani lákavé pre deti. V kine som viac krát počul: "Mami, mne sa chce spinkať" alebo " Mami, poďme už domov". Celkovo to nebolo také lákavé. Taká menšia blbôstka pre filmových NE-gurmánov. Scenár bol písaní tak roztržite až to pôsobilo jemne strašidelným dojmom. To s tou ženskou čo tam stroskotala bola úplná blbosť...ale čo už. /40%/ ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $75miliónovTržby USA $133,110,742Tržby Celosvetovo $342,695,435Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,999,666 //počet predaných kusov 498,121Tržby za predaj DVD v USA $39,536,884 //počet predaných kusov 2,403,888║ nič preborné ale trikovo to újde a príbeh až tak neotrávi /40%/ ()

lobo87 

všetky recenzie používateľa

(Zatiaľ) Posledný diel filmovej série o Chipmunkoch a treba povedať, že aj najslabší. Stroskotanie na ostrove nápadne pripomína animovaný Madagaskar a cítiť inšpiráciu aj ďalšími filmami. Celé to zachraňuje partia Chipmunkov, ktorí sú (v čele s Theodorom) neskutočne roztomilí. Myslím, že už nastal čas ukončiť túto sériu, kým sa to dá ešte dôstojne. 50% ()

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Pokud jste alespoň ochotní přijmout trochu dementní příběh, pořád vás můžou odrovnat písničky. Šmoulové měli aspoň docela zábavné texty (Jája!), tady jde jen o prosté zrychlení zpěvu. Kdo si myslel, že Lady Gaga nemůže znít hůř, má tu malé překvapení. Kdyby v Chipmuncích nebyl i pelikán, asi bych tyhle Vánoce nepřežila. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (8)

  • Film se natáčel na výletní lodi Carnival Dream. (robiiiin)
  • Justin Long, dabér Alvina, často během nahrávání ztrácel hlas, jelikož každý dialog museli dolaďovat, aby hlasy zněly více přirozeně. (272827)

Reklama

Reklama