Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkovia 3

  • Česko Alvin a Chipmunkové 3 (viac)
Trailer 1

Tentoraz naši starí známi vyrážajú užiť si vianočné prázdniny na luxusnú zaoceánsku výletnú loď plnú dovolenkárov, ktorú svojimi výčinmi dokážu zakrátko obrátiť celkom naruby. Chipmunkovia a Chipettky stvárajú na parníku jedno huncútstvo za druhým a spestrujú tak vianočnú plavbu po mori nielen sebe, ale aj všetkým ostatným pasažierom. Všetka zábava sa končí vo chvíli, keď stroskotajú na opustenom ostrove, z ktorého, ako sa zdá, niet úniku. Čoskoro sa však ukáže, že ostrov nie je až taký opustený, ako spočiatku vyzeral. Alvin a jeho priatelia aj tu stretnú nového kamaráta! Spoločné dobrodružné putovanie po ostrove prinesie všetkým mnoho zábavy, ktorá vyvrcholí obrovským prekvapením. (TV JOJ)

(viac)

Videá (24)

Trailer 1

Recenzie (117)

martin1m2 

všetky recenzie používateľa

Stará známa partička obohatená o nežnejšiu časť sa opäť vracia a vezmú nás na rodinnú dovolenku, kde sa pokazí všetko čo len môže - všakže Aaaalviiineeeeee !!! :D Tento diel sa mi zatiaľ páčil najviac, mám rád tému dovoleniek, slnka, mora, oddychu, zábavy a stroskotania na ostrove YEEES :) Ani náhodou ma to nenudilo - keď ma nezaujme ten hlúpy dej, ktorý má beztak každý jeden diel malých lesných veveríc ... ehm ok. ok. chipmunkov ... tak sa aspoň pokochám prírodou, zvukmi, nádhernými vodopádmi :))) Za mňa áno, z 1. 3 dielov, je tento pre mňa naj ... ikeď od 2. polovice filmu sa toho začalo diať na ostrove tak šialene veľa, že je to čistý výplach len, aby bola akcia, a aby sa človek nenudil. Nespoilerujem, takže nerozpíšem to ... ale REALLY ? :D Obľúbené postavy: Theodor (neustále rozkošný), v tomto dieli zaujme a pobaví pavúkom pozmenený Simooon :P A ani Alvin ma tak neotravoval a neliezol na nervy ako doteraz vždy ... A NAJ SONG za mňa rozhodne záverečná scéna Lady Gaga - Born This Way .... Náhodou, bolo to kúzelné, bolo to zábavné, bolo to dobré (ten song myslím) ... Takže ok, a deti sa určite v kine vybláznia ... ()

lobo87 

všetky recenzie používateľa

(Zatiaľ) Posledný diel filmovej série o Chipmunkoch a treba povedať, že aj najslabší. Stroskotanie na ostrove nápadne pripomína animovaný Madagaskar a cítiť inšpiráciu aj ďalšími filmami. Celé to zachraňuje partia Chipmunkov, ktorí sú (v čele s Theodorom) neskutočne roztomilí. Myslím, že už nastal čas ukončiť túto sériu, kým sa to dá ešte dôstojne. 50% ()

Reklama

Nach 

všetky recenzie používateľa

Stále ta samá nuda. Jediné zlepšení zde je v tom, že je jinak pojatá linka hlavního záporáka, který zde vlastně chybí, co ze závěru můžu usuzovat. Postavy jinak nezajímavé. Logika shořela kdesi uvnitř vulkánu před začátkem filmu a těch pár songů již mi také úsměv nevykouzlí. Takže vážená partičko Chimpunků a Chipettek, je to na hranici jedné až dvou hvězd. 45% ()

Skejpr 

všetky recenzie používateľa

Přesně na pomezí nesnesitelné jedničky, a v druhém plánu perverzně zábavné dvojky... Autoři tentokrát naprosto rezignovali na jakýkoliv děj a film je tak především sledem epizodek, jejichž jediným účelem je posunout se od jedné písničky ke druhé, bez ohledu na jakoukoliv logiku. Vtip naopak nastává v momentech, kdy se parafrázuje, nebo se prostě dělají věci, které jsou natolik zhovadilé, že se musí jednat o záměr. David Cross, který za celý film nevyleze z kostýmu pelikána a po celou dobu jen cynicky glosuje veškeré to šílené pobíhání, pak nasazuje vší té absurditě korunu a hodina a půl na pustém ostrově tak vlastně uteče dřív, než to člověka začne vyloženě srát. Překvapivě funguje i motiv dospívání, a nakonec, pár perverzních momentíků se také najde... Kdyby na podobném konceptu postavili 4. díl a poslali veverky do vesmíru, vlastně bych se nebránil. Humor by zůstal a kvíkání? In space, no one hear you squeek... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 2007 sa na plátnach kín objavil titul "Alvin a Chipmunkovia" (Alvin and the Chipmunks). Traja nesympatickí, hyperaktívni, uvrieskaní, upišťaní hlodavci. Nahlúply tlustoprd Simone, okuliarnatý chytrák Theodor a ich šéf Alvin. Ich synteticky upravené, mrnčavé hlasy, ktorými hovorili a aj spievali všeobecne známe songy, mi boli tak protivné, že som mal čo robiť, aby som to dopozeral až do konca. No a už o dva roky neskôr, v roku 2009, bolo vyprodukované pokračovanie "Alvin a Chipmunkovia 2" (Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel). Tam sa ku tomuto neznesiteľnému héliovému triu pridali ešte tri zablšené samice, ktoré tiež vrieskali a pišťali ako divé. Horko ťažko som to predýchal. Avšak v záchvate môjho iracionálneho filmového masochizmu som si pozrel aj tretie pokračovanie, ktoré bolo natočené v roku 2011 pod názvom "Alvin a Chipmunkovia 3" (Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked). Ich vianočná plavba na luxusnej zaoceánskej lodi, vo mne ešte väčšmi utvrdila odpor ku týmto afektovaným, uškriekaným, animovaným vevericiam. * ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (8)

  • Do některých kin byl film distribuován pod krycím názvem Simon, což je jméno jednoho z chimpunků. Dalším krycím názvem bylo Hairy Beast. (272827)
  • Justin Long, dabér Alvina, často během nahrávání ztrácel hlas, jelikož každý dialog museli dolaďovat, aby hlasy zněly více přirozeně. (272827)

Reklama

Reklama