Reklama

Reklama

Studniarova dcéra

  • Česko Studnařova dcera (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Keď sa osemnásťročná nevinná Patricia zoznámi s pilotom Jacquesom, je im súdených iba niekoľko stretnutí. Potom Jacques odchádza do vojny a Patricii to zlomí srdce. Keď neskôr zistí, že je tehotná, oznámi Jacquesovym bohatým rodičom, že čaká jeho dieťa. Tí ju však odmietnu a tak sa z novonarodeného dieťatka raduje len sama so svojim otcom. Keď Jacquesa vyhlásia za nezvestného, Mazelovci svoje nemilosrdné rozhodnutie začnú ľutovať, lebo vnúčatko môže byť jedinou pamiatkou na ich syna. Príbeh z romantického Provence je adaptáciou literárnej predlohy známeho spisovateľa Marcela Pagnola. (STV)

(viac)

Zaujímavosti (5)

  • Parná lokomotíva vlaku, ktorý prichádza a odchádza v scénach natočených na stanici Brignoles, bola špeciálne upravená tak, aby pripomínala lokomotívu z konca 30. rokov 20. storočia, pričom originálne pochádza z roku 1946. (Arsenal83)
  • Dieťa vo filme, ktoré je v príbehu vnukom postavy, ktorú hrá Daniel Auteuil, je v skutočnosti jeho syn Zachary Auteuil. (Arsenal83)
  • Na francúzskom filmovom festivale v Los Angeles - COLCOA Festival 2012 - získal film cenu Zvláštne uznanie publika. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Brignoles a Eygalières (Francúzsko) v apríli a máji 2010. (Arsenal83)

Reklama

Reklama