Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(38)

Obsahy(1)

Před dvěma lety na Štědrý večer mu dívka zlomila srdce. Od té chvíle se Tačibana Džuniči bál znovu navázat podobný kontakt s jakoukoliv dívkou. Ale je čas to změnit! Dívky Morišimo Harukou, Tanamači Kaoru, Nakatu Sae, Ajacudži Cukasou a Sakurai Rihoko dostávají možnost ve čtyřech dílech zažít s Džuničim svou chvilku lásky v odlišných reáliích, jejichž prostřednictvím děj předestírá, co všechno se mohlo stát. (Zíza)

(viac)

Recenzie používateľa Palisander k tomuto seriálu (2)

Amagami SS (2010) 

Výborný nápad, narvať celú telenovelu do štyroch častí. Nemá to kedy začať nudiť a dá sa ich bez problémov zniesť aj šesť za sebou. Pekne sme si to vyskúšali s každou sukničkou v okolí a nikoho preto srdce nebolí :-). A dokonca ako bonus spoločná pointa všetkých minipríbehov v poslednej epizóde. Robte si čo chcete, ja odchádzam s Kaoru ;o). (Videné vrátane bonusov.) ()

Plus (2012) (S02) 

Dve bonusové epizódy pre každú slečnu zo základnej zostavy a jedna fanservisová navyše. Tentoraz vyhráva Haruka. A hmm.... Naozaj je jasné, prečo je v rodine Morishima tak veľa detí :-). PS: Kto veľa žerie, ten sa šťastia nedočká ;-). ()

Reklama

Reklama