Reklama

Reklama

Somrák s brokárnou

  • Kanada Hobo with a Shotgun (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Ďalší projekt založený na Grindhouse traileri s rovnakým názvom. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, kde zákon so spravodlivosťou podliehajú zločinu a násiliu. Proti skorumpovanému policajnému štátu sa postaví jeden bezdomovec s brokovnicou, ktorý na ceste za spravodlivosťou postrieľa zopár skorumpovaných policajtov, pedofilného Santa Clausa a mnoho iných chrapúňov. (ČSFD)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (288)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Pokud by byl pod Hobem podepsaný Rodriguez či Tarantino, okamžitě by se začalo mluvit u kultovní záležitosti. A právem. Eisner totiž strčil jejich společný grindhouse projekt hravě do kapsy a přidal ještě něco navíc, co muselo všechny hnidopichy a moralisty totálně vykolejit. A dvojice zabijáků zvaná "Mor"? Moji noví hrdinové. Pokračuj Eisnere, pokračuj. 90% ()

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Chápu obě strany, ty kterým se to líbí i ty kteří to výslovně odsuzují. Je to dost rozporuplný film. Můj názor na tuhle "šílenost" je asi někde mezi. Určitě z toho nejsem nějak vyplesknutý, ale ani to úplně neodsuzuju, protože některý momenty se povedly. V celkovým pohledu je to docela sračka, ale najdou se tam místa, která stojí za to a dokážou velmi zaujmout. 55% ()

Reklama

kiddo

všetky recenzie používateľa

Žel bohu nemohu hodnotit, jelikož jsem si při sledování radši četla chytré a hnusuprosté věci o tom, jak totálně žijeme v době rozpadu Římského impéria a vše je v naprosté prdeli. Poněvadž těch cca 20 minut, co jsem z celého tohohle žůžo bomba super společensky kritického eposu pochytila, patří spolu s 2 girls 1 cup a podřezávanými americkými vojáky k mým nejotřesnějším vizuálním zážitkům a Raven mě navíc nadšením z filmu neustále mlátil, je jen malá naděje, že si to ještě někdy zopakuju. Vždyť už teď se v noci kvůli těm 20 minutám probouzím s pláčem. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Tento film dáva poctu 80 rokom a to hudbou, vizuálom, ale aj splatterovskov gore jazdou. Je to hlavne jedná velká šou, kde príbeh je len zástierka pre zvratenosti, šialenosti, morbídnosti a všetko čo v najväčších množstvách. Rešpekt, tak tu ho nehľadajte! Parádny vizuál, remeselne to pokrivkáva, ale vizual je prenádherný. Je tu veľa odkazov na iné filmy,narátal som ich okolo osem, ale určite som niektoré prehliadol. Ja takéto filmy, čo sú nasiaknuté krvou, črevami, useknutými časťami tiel a iné hororové veličiny vo filme zbožňujem a keď sa k tomu pridá svižný dej, tak u mňa vo väčšine prípadov zavládne spokojnosť a tu to nebolo inak. 5* prihadzujem za Hauera, ktorého zas tak moc nemusím, ale v tejto roli bol ako ryba vo vode, náramne mu sadla. Videné v rámci filmovej výzvy od PetrPana. ()

dex2man 

všetky recenzie používateľa

Grindhouse drsný tak, že i kousky mistrů Tarantina a Rodrigueze vedle něj vypadají jako uhlazené retro, definované pouze příběhem a vizuální stylizací (efekty šumu, lupance v obraze tad.) Hobo je retro od podlahy, se vším všudy, nic nenadlehčuje, nic necenzuruje.. a bezdák se s ničím nese.e. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (4)

  • Auto, ve kterém jezdí Slick (Gregory Smith) a Ivan (Nick Bateman), je Bricklin SV-1, vyráběný v Kanadě v 70. letech. (Corpsegrinder)
  • Film byl natočen v kanadské provincii Nové Skotsko, kde žije velmi početná francouzská komunita. Ve scéně se školním autobusem je tak možné na zadním okně autobusu vidět nápis "sortie de secours", což je francouzský výraz pro únikový východ. (Zdroj: ČSFD)
  • Brokovnice, kterou bezdomovec (Rutger Hauer) ve filmu používá, je Remington 870. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama