Reklama

Reklama

Dom na konci ulice

  • Česko Dům na konci ulice (viac)
Trailer 1

Keď sa matka s dcérou presťahujú do malého mestečka, zistia, že vo vedľajšom dome sa pred rokmi odohrala tragédia - mladá dievčina tam zabila svojich rodičov. Dcéra sa zoznámi s chlapcom, ktorý ako jediný masakru prežil a zistí, že dávny hrôzostrašný príbeh sa ešte zďaleka neskončil. Čerstvo rozvedená Sarah a jej dcéra Elissa chcú začať nový život a presťahujú sa do svojho vysnívaného vidieckeho domu v malom mestečku. Keď však v okolí začne dochádzať k prekvapujúcim a nevysvetliteľným udalostiam, zistia, že mestečko ukrýva desivé tajomstvo. Pred niekoľkými rokmi vo vedľajšom dome mladé dievča zabilo svojich rodičov priamo v ich posteli a potom záhadne zmizlo. Jediný, kto vtedy masakru prežil, bol jej brat Ryan. Aj napriek výhradám svojej matky sa Elissa so samotárskym Ryanom spriatelí. Čím sú si tí dvaja bližší, tým hlbšie sa všetci ponárajú do tajomného nebezpečenstva, ktoré bude mať ešte desivejšie následky, než si dokážu predstaviť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (10)

Trailer 1

Recenzie (292)

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Z tohodle filmu by měl největší radost Arnold Rimmer ;) Nudná rutinna, která má štěstí pouze na výborné herecké obsazení a slušnou hudbu.100x omletý příběh, který se snaží být strašně tajemný, přitom je celkem průhledný a na konci vrší jednu dezinformaci za druhou aby diváka "zmátl".Ono to není hloupé, dokonce to není ani špatně zrežírované, jen je to neuvěřitelně nudné, bez napětí, bez atmosféry.Za hodinu si kromě skvělé scény se zlomením nohy a kozičky Jennifer Lawrence na nic jiného nevzpomenu a vymažte žánr horor, jelikož tohle je jen šedivý a kýčovitý thriller. 45%. ()

malylada 

všetky recenzie používateľa

Vypadá to hezky, herci patři k tomu lepšímu z filmu, ale zbytek je příliš ohraný, ničím nepřekvapí a gradování napětí je tak akorát na hraně. Film se rozjíždí příliš pomalu a něco pořádného se rozjíždí posledních čtyřicet minut. Naštěstí se nedějí hloupé dialogy, příliš přehnaných lapsů ve scénáři a nestalo se, že bych se vyloženě při tomto filmu trápil. Prostě průměrný thriller, který se snaží vyrovnat kouskům jako Disturbia a podobně.......5/10 ()

Reklama

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Jak pro mě typické... Jennifer Lawrence se stala nejen mládežnickým idolem, ale dostala Oscara a internetem proplula její fotka s bukkake ksichtem, ale já ji ve filmu viděl poprvé až teď. A to ještě ve filmu, který jsem si pouštěl kvůli někomu jinému. Výběr Shue-Lawrence coby matka s dcerou je velmi povedený, protože k sobě sedí. Ale asi jsem si jako první film s J.L. měl vybrat něco lepšího. Tohle je totiž docela nezajímavá nuda. Nechodit tam Elisabeth Shue v tílku... ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Je to postavené zväčša na klišé. Rodinka sa sťahuje do nového domu, ktorý kúpili lacno. lebo sa v minulosti v susedstve zabíjalo.. sused ktorému. vraj, sestra vyvraždila celú rodinu, je mladý stredoškolák, až podivne krotký a psychopaticky tichý. Prekvapilo ma že sa z neho nakoniec vykluk Fritzl Dungeon Master, ktorý drží svoje obete v pivnici, a predstavuje si, že je to jeho mŕtva sestra... Koniec prekvapil ale je to jeden z horrorov, na ktorý sa veľmi rýchlo zabudne. ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Název, evokující hned několik jiných titulů, je stejně dlouhý jako sám film, a stejně nezajímavý jako hlavní hrdinka. Tenhle vykleštěnec postrádá jakékoliv napětí (snad s výjimkou prvních 10 minut), výraznější násilí (bylo tam vůbec něco?) nebo sebemenší nápad či moment překvapení. Neříkejte mi, že po lámání chleba.. ehm, pardon, tedy vazu, jste ještě netušili, v čem je zakopaný pes. Zkrátka slaboučký thriller, z kterého nemůžou být nadšeni snad ani diváci školou povinni. Ruce pryč. ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (5)

  • Byť středoškoláci velmi poškodí Ryanovo (Max Thieriot) auto (rozbité čelní sklo a přední světlomety) po chvíli, když jej řídí Elissa (Jennifer Lawrence), je auto zcela v pořádku a v tomto stavu už zůstane až do konce filmu. (pemap)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 46. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Súvisiace novinky

Hladové hry bourají statistiky

Hladové hry bourají statistiky

26.03.2012

To jsou opravdu pozoruhodná čísla. Adaptace bestselleru Hunger Games zlomila o víkendu hned několik rekordů. S odhadovanými tržbami kolem 155 milionů dolarů jde o nejúspěšnější březnovou premiéru… (viac)

Reklama

Reklama