Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inteligentná a atraktívna lekárka pohotovosti, Beth, začne zdieľať svoje pocity frustrácie z roboty a stres z rodinného života na internetovej stránke určenej pre lekárov, kde niekoho spozná. Keď sa stretnú osobne, Beth je prekvapená, že Finn je v skutočnosti žena. Následne sa Beth zobudí vo Finninej posteli a nie je si vedomá, čo sa stalo. Bola oklamaná. Finn ju zneužila a všetko natočila na video, pomocou ktorého chce Beth vydierať. Beth si čoskoro uvedomí, že v nebezpečenstve nie je len jej kariéra, ale aj jej rodina. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

Lukoh 

všetky recenzie používateľa

Klasický príbeh dvoch manželov, z ktorých je jeden veľmi zaneprázdnený a druhý sa stará o deti a chod rodiny... Tu však vstupuje na scénu Finn, ktorá sa rozhodne rozbiť toto manželstvo... Celkovo je to film s dobrou myšlienkou, aj keď niektoré časti sú zdĺhavé a nudné... Posledných 20 minút však stojí za to, aj keď je to film s veľmi predpovedateľným koncom... Určite chválim výber hlavnej hrdinky Diny Meyer a šéfa nemocnice W.B. Davisa... ()

HuDiator 

všetky recenzie používateľa

posadnutá doktorka, ktorá sa rúti za jej vysnívanou kariérou zabúda na rodinu, ešte ku tomu si nájde cez internet kamošku o ktorej si myslí, že to je chlap no keď sa stretnú zistí, že to je žena.Nechá sa opiť a uspať druhá si to natočí na video a zrazu je pointa vopred známa.. (tá druhá chce jej muža lebo je chorá na hlavu ,kedysi si s ňou písal =mali internetový vzťah) tak sa im chce votrieť do rodiny . Nakoniec sa všetko dobre skončí, keď Finn=jej ´´kamarátka´´ chce zbaliť jej muža ,ale Beth sa vráti zo Seattlu domov a o všetkom povie mužovi . Finn narazí do Beth zrútia sa do priekopy,Beth sa samozrejme nič nestane a v zápätí hneď vyráža na pomoc Finn.. No psycho proste sa nedivím keď to ani nepochopíte :D ()

Reklama

Galéria (4)

Reklama

Reklama