Reklama

Reklama

Mosquito Net, The

(festivalový názov)
  • Slovensko Moskytiéra (festivalový názov) (viac)

Obsahy(1)

Vo svojom iba druhom celovečernom filme ponúka Augustí Vila portrét dysfunkčnej rodiny, kde každý jeden člen nie je schopný a ochotný čeliť svojim problémom: sexuálnym frustráciám, pocitu viny či chorobe. Dráma o vzťahoch, spoločnosti a o tom, čo je pod povrchom v rodine „z dobrých pomerov", však obsahuje aj momenty čierneho a niekedy až absurdného humoru. (MFF Cinematik Piešťany)

(viac)

Recenzie (19)

mat.ilda 

všetky recenzie používateľa

Sedm psychopatů onehdá - břídilové! :-) Nevím, jak správně uchopit výzvu, o kterou se snímek pokouší, ale v podstatě na něm není nic nenormálního, v životě je možno zajít, kam až si dovolíme a vše zde zobrazené se může stát, každý si svoje traumata léčíme po svém a dovedeme si svou terapii racionálně obhájit - třeba zásadovostí, s kterou matka vychovává dítě, aniž by tušila, že mu svými metodami ubližuje neporovnatelně více, než kdyby ho pleskla přes zadek. Chladně vykalkulovaná a bizarní, přesto zajímavá studie lidského soužití. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $126,716▐ rodinná dráma o frustrovanej rodine otrávenej zo spoločného nažívania, bola okorenená erotickými ale i niekoľkými vyhrotenými scénami a to bolo to pravé osvieženie, lebo po tvorivej stránke išlo o trefné momenty, ktoré v sebe nachádzali to pravé odľahčenie z účinkom pobavenia ale aj zamyslenia. Herecky výborné zvládnuté a po celý čas máme možnosť sledovať zaujímavé momentky dostávajúce diváka do varu. /videl v kine: 80%/(filmový festival Cinematik Piešťany 2015) ()

Reklama

zette 

všetky recenzie používateľa

Mam rad filmy o ne zcela normalnich lidech a v tomto filmu tuto realii splnili uplne vsichni. Dohromady vsichni pusobi az absurdne (nedalo mi nevzpomenout na Bunuela), pokud rozdelim film na jednotlive casti, zjistim, ze vse je az moc uveritelne a svym zpusobem temer normalni (az na ta zvirata). Dobry film s dobrymi herci, Garcia opet potesila:-). ()

jhrasko 

všetky recenzie používateľa

Snímka, ktorá ťaží viac z naturelu ŠPAnielov, ich horkokrvnosti, temperamentu a rýchlej reči než z kvalít scenára tak vychváleného Geraldinou Chaplinovou. Je bizarná, chvíľami až zahanbujúco amatérska a v konečnom výsledku budí dojem výživnej, ale rýchlo zabudnuteľnej jednohubky. Opakovane sa mi tak potvrdilo, že vo Varoch a v rámci ich ozvien sa treba zamerať na mimosúťažné sekcie. ()

Rattus Rattus 

všetky recenzie používateľa

Velmi dobrý film, ale bohužel jediný, který jsem viděl ze soutěžní sekce 45. ročníku MFFKV (13.7.2010 v kině AERO, na FF jsem byl až od 9.7.2010). Scénář se opravdu povedl, žádná trapně "americky" fungující rodina, herecké výkony velmi dobré, snad se s ním setkáme v ČR kinech, + dalšími ze soutěžní sekce MFFKV. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama