Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavná spravodajská relácia televízie JOJ, ktorá každý večer prinášajú profesionálne, nestranné a zrozumiteľné spravodajstvo. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (54)

haffen odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto je presne ten dovod, preco v tv nesledujem tv noviny. Vzdy mam pocit, ze sa vo svete deju len zle veci. Nic, ale skutocne nic pozitivne. Lebo pozitivum nie je asi vec, ktora vyvolava senzacie a zamyslenie sa. No a cele je to osperkovane charizmatickymi zvieratkami. Hnus... Este ze si mozem novinky precitat na webe. ()

F1LCO odpad!

všetky recenzie používateľa

Lepšie sa to hodnotiť nedá. Moderátori sú mi nesympatickí a pozerať sa na nich je utrpením, ale stávajú sa akceptovateľnými v momente, keď sa začne reportáž a zbadám tých redaktorov. Profesionalitu asi nechali doma na nočnom stolíku, obzvlášť Peter Petrus (ten, čo má reportáže o politike) je mi vrcholne odporný a najradšej by som mu ten mikrofón napchal až do...Čo sa výpovednej hodnoty príspevkov týka, radšej sa ani nevyjadrujem, nebudem vulgárny. ()

Reklama

B.C.B.P. odpad!

všetky recenzie používateľa

„Aha, tu točia od telky! Ale moderátor nie je punk, takže nebudú z JOJ-ky.“ Rozmer televíznych novín možno objektívne hodnotiť len z koncepčného hľadiska. Nosná časť sú uplynulé udalosti, ktorých štruktúru a hierarchiu vytvorí dramaturgia, tá je zodpovedná za slaboduchú formu a úroveň, ktorú jednoduchí Slováci považujú za erudovanú. TV spravodajstvo sa dostáva do pozície mienkotvorného informačného kanálu, útvaru. V duchu fair play, dal by som jednu čestnú za organizáciu realizačného tímu – ale z princípu ani za nič! Z informačného média (všeobecne) sa stáva kanál (doslova), ktorý útočí na prijímateľov emocionálny aparát a s naliehavosťou ho presviedča, že to, čo (dramaticky) prezentuje, je skutočne dôležité: „Počas tohto príspevku zomrie od hladu vo svete desať detí.“ Super. Kačičky a zajačikov v JOJ-kárskom formáte spomínam len na okraj. _____ Televízia nástupom internetu masívne utrpela, teraz vsádza na kartu verného a najmä počítačovo negramotného publika a („bez možnosti priameho výberu“) kŕmi ho tým, čo mu chutí, a to reflektuje jej súčasnú situáciu. Zakliaty kruh? _____ Médium televízie sa vo svojej komplexnosti stáva (/min. č.) ekvivalentom popkultúrneho gýču a radšej budem svojich (prípadných) potomkov vychovávať v duchu ortodoxného sektárskeho TV asketizmu, hoc, nech aj vyzerám ako pablb. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Každoročne je na Nový rok odvysielaná humorná verzia novín, v ktorej nechýbajú chyby z natáčania a iné vtipné scénky za uplynulý rok. (PATWIST)

Reklama

Reklama