Reklama

Reklama

Vojna kuchárov

(relácia)
Rodinný / Súťažný
Slovensko, 2010, 30 min

Réžia:

Laco Halama

Účinkujú:

Andrej Bičan, Marek Ort

Obsahy(1)

V novej zábavnej relácii o varení s moderátorom Andrejom Bičanom súťažia 5 dní proti sebe dvaja profesionálni kuchári, ktorí predstavia zaujímavé recepty a spôsoby varenia z medzinárodnej kuchyne na 5 daných tém. Ich snaženie sleduje odborná porota, ktorá bodovaním v rámci 5 po sebe idúcich relácií v týždni určí víťaza postupujúceho do semifinále. Kuchár, ktorý sa stane celkovým víťazom, získava zlatú hviezdu s logom relácie - prekríženou vareškou a nožom. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (13)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Už mám toho naozaj dosť! Keď zapnem podvečer televíziu, tak na každom druhom programe ide nejaká relácia o varení. Všade samá nová, zábavná, kuchárska show. Začína sa mi z toho obracať žalúdok. "Vojna kuchárov", ktorú vysiela v kŕčoch sa zmietajúca verejnoprávna Slovenská televízia, a moderuje ju koktavý pajác s mimikou splašeného osla Andrej Bičan, mi je obzvlášť odporná. Odpad! ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Je smutné, že všade je toľko programov o varení, proste stal sa z toho trend, ale nič nie je kvalitné a nikde vám neponúknu širokospektrálny jedalníček s kvalitnou prípravou, bez zbytočnej šou alebo bez nudy, či narýchlo robených vecí, kde viac sledujete, ako sa dotyčný motá u stolu s jeho blbými rečmi mimo varenia ako prípravu, zoznam ingrediencií, či rady. Nechápem, keď vtip má v takejto relácii vyhradený dlhší čas, ako záverečný zoznam ingrediencií. Tu z toho urobili súťaž medzi kuchármi z jednotlivých krajín. Dosť dlho som tam vídal toho maďarského, egyptského a židovského kuchára, troška viac tam bol aj ten taliansky. Na prvý pohľad by to vyzeralo, že majú asi najkvalitnejšie kuchyne, ale ten proces porotcovania a udeľovania bodov bol naozaj len o sympatiách. Moderátor je fajn, ale ja ho mám rád radšej v iných reláciách. Sem sa hodí niekto iný a hlavne spôsob tvorby tejto relácie by mal byť iný. Najviac ma zo všetkých relácií zaujali tie s Jaroslavom Žídekom, či už ako kuchár alebo ako manažér-kuchár-zlepšovateľ alebo v minulosti tá s Petrom Novotným, aj keď tá bola skôr na americký spôsob. Táto relácia nie je zlá, ale ani ničím neprekračuje priemer. ()

Reklama

Abiosis 

všetky recenzie používateľa

*DUEL KUCHÁROV* Každá televízia má nejaký program o varení, niektoré ich majú dokonca aj viac a chápem, že mnohých to pri prepínaní programov značne irituje. Ja televízor nevlastním (ak je však niekde možnosť, zapnem si ho), takže mňa tento druh nervovania sa obchádza. Varím veľmi rád, ale nikdy som si nenašiel cestu k žiadnemu programu o varení. Až doteraz, a pre mňa samotného je prekvapením, že je to práve vo verejnoprávnej televízii. Humor moderátora nemusí každému vyhovovať, ale nie až taký rušivý, aby diváka odradil - je vhodným doplnkom relácie. Súťaženie dvoch profesionálnych kuchárov vnímam rovnako pozitívne, recepty sú väčšinou netradičné, ale zároveň "uvariteľné" aj v našich podmienkach (možno len treba niektoré suroviny hľadať v špecializovaných obchodoch). Verdikt v 1 vete: Vydarené spojenie varenia a súťaže. 23.07.11 ()

sellsakul odpad!

všetky recenzie používateľa

Podobne ako bez servítky, ale tuto je ešte malý bonus v podobe ingrediencií, t.j. už keby sa niekto našiel, kto by si chcel dané jedlo doma uvariť, tak musel by sa za ingredienciami vydať mimo Slovenska, pretože tu sa varia jedlá z rôznych krajín, takže pre nás je to totálne na kokot, keď to vidíte v TV a môžete len slintať a samozrejme Andrejko Bičan, ten je jasný tiež ach bože všetky televízne relácie sú jeden obrovský hnoj, ktorý treba zakopať pod zem, aby nesmrdel. ()

schnegy 

všetky recenzie používateľa

Nie je to také zlé. Andrej Bičan má pre mňa svoje čaro (Už od Maxihry:) a svojím spôsobom hovorí občas k veci. Recepty sú mnohokrát zaujímavé, tiež kuchári z rôznych krajín. ale to hodnotenie "odbornej poroty" mi príde ako najväčší fór. Varenie aj programy o varení mám rada, ale na niektoré od TV paprika to nemá ani zďaleka... ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama